fryzjerki spece od baleyagu,pasemek, refleków

Temat dostępny też na forum: Kupię
Polećcie sprawdzone w balejagu, pasemkach, refleksach czyli wszystkich cudach wielokolorowych na głowie konkretne salony, fryzjerki,

także te przyjmujące w swoich domach- wtedy dużo taniej, chodzi mi o takie niezbyt drogie- do 150zł a wiem, że wiele z Was korzysta z usług fryzjerek w ich domach.Będę tak naprawdę po raz w sumie pierwszy, no niby drugi ale pierwszy w życiu robić takie coś i naprawdę chcę wyjść mega zadowolona. Jedyne moje doświadczenie z balejagem ,które kompletnie nie wyszło odbyło się tydzień przed moim ślubem- stąd tak się obawiam wyrzucenia kasy w błoto, straty pół dnia- efektem miały mieć jaśniejsze takie słoneczne pasemka na całej głowie- działania 3,5 godzinne fryzjerki wokół mnie nie spowodowały żadnej zauważalnej zmiany kolorystycznej na włosach - ja włosy mam podatne ale fryzjerka dobrała nieodpowiedni kolor farby, trzymała za krótko i wyszedł ten kolor w kolorze moich włosow po prostu. Ledwo widoczne okazały się tylko te pasma ciemniejszego odcienia. Miałam tak dość wszystkiego, że zapłaciłam i poszłam zastanawiając się czy to wina moich włosów czy jej. Włosy jednak mam podatne na kręcenie, są delikatne, w kolorze ciemniejszego blondu więc chyba to nie to co czarne.

Wklejajcie też ciekawe baleyage, refleksy- foty może niejedna z nas się zainspiruje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjerki spece od baleyagu,pasemek, refleków

Ja polecam Pania Anete z salonu klips na Przymorzu za Rynkiem przetestowalm wielu fryzjerow i zawsze bylam niezadowolona pani Aneta zrobila mi kolor i fryzurke dokladnie taka jaką chciałam chociaz moje tlumaczenia byly dosc enigmatyczne.:)od tamtej pory chodze tylko do niej i za karzdym razem jestem zadowolona .Namowilam moja mame na wizyte i siostre i obie byly rownie jak ja zadowolone wiec szczerze polecam:)

Moje sprawdzone fryzjerki:
1/ Magda tel. 507-170-313, przyjmuje abo u siebie w domu albo u klientki w zależności jak się umówi;
2/ GDYNIA - Salon La Femme tel. 058-620-02-95;
3/ GDAŃSK - Beauty-expert tel. 058-301-62-07

Rina a z beauty expert polecasz kogoś konkretnego??

Panią Bożenę, na razie jest tylko ona

mystic a ile mniej wiecej kosztuje balejage w klipsie??

salon Angel's na Zaspie - Sandra, zadowolona bylam takze w Gabrielu, w City Forum w Gdansku.

A TA pani Magda to ile bierze za balejaż na przykład dwukolorowy na wlosach trochę za ramiona? za przyjazd do domu doplaca sie dużo?

Angels jest super, we Wrzeszczu jest Rocciali Art i tam pracują dziewczyny z Angels. Zawsze byłam bardzo zadowolona, ale jak kiedys zapłaciłam 200 zł za baleyage jednokolorowe...to zrezygnmowałam. Ale jak kogoś stać to bardzo polecam

koliber napisał(a):

> A TA pani Magda to ile bierze za balejaż na przykład
> dwukolorowy na wlosach trochę za ramiona? za przyjazd do domu
> doplaca sie dużo?

Koliber już nie pamiętam, bo teraz mieszkam w Gdańsku i ostatni raz byam rok temu u niej. Najlepiej zadzwonić

a może jeszcze jakimś cudem w Pruszczu kogoś macie sprawdzonego?
już cieszę sie że polecacie kilka salonów wiec wybór już jest ale jakby tak pod domkiem niemal było jeszcze;) to bym byla jeszcze bardziej ucieszona:)

ja postanowiłam spróbować u mmegi. Mam nadzieję że bedzie umiała obciąc moje loki tak żeby ładnie się układały....

A ja polecam Panią Basię z salonu Efekt w Oliwie :) naprawdę robi super włoski i nie bierze aż tyle kasy potrafi dobrać odpowiednio kolor i fryzurkę naprawdę super :) Ja chodze do niej od 2 lat :) i naprawdę polecam , numer do salonu 501-548-242 pozdrawiam

Dzwiczyny jak mozecie to napiszcie czy macie grube czy cienkie wlosy i u kogo robicie. Fajnie by bylo gdybyscie umieścily fotki waszych balejazy! Z gory dzikeuje za odpowiedzi

Rybka16 napisał(a):

> ja postanowiłam spróbować u mmegi. Mam nadzieję że bedzie
> umiała obciąc moje loki tak żeby ładnie się układały....

MMEGI nie jest fryzjerką, to tylko jej salon;)

no wiem wiem ... taki skrót myslowy sobie zastosowałam :)))

witam serdecznie,
jako że nie mam teraz stałego dostępu do internetu to dopiero teraz mogę sprostować:
w salonie są dwie fryzjerki nie jedna i nie ma żadnej pani Bożeny:)
jest pani Grażyna i pani Dorota -obie bardzo dobre...w połowie czerwca dojdzie jeszcze jedna.także zapraszam i dziękuję za zainteresowanie i zaufanie:) magdalena guzińska (mmegi)
beauty-expert
ul świętojańska 66
301-62-07 , 888-144-780

polecam pania Basię z Fabryki Fryzur w Sopocie, salon miesci sie przy al. niepodleglosci 743 tel 555-30-40. Balejaz na wlosy takie do ramion(1 kolor) ze strzyzenieme z modelowaniem i jakas fajan maseczka na wloski kosztuje 105 zl wiec barzdo malo. Jest jeden minus nie da ardy dostac sie z dnia na dzien bo pani Basia ma baaaaardzo duzo pracy.

Iza z Trio w Gdyni-najladniejsze pasemka wg mnie ;)

Rina a kogo polecasz z La femme?

:)

wiper a gdzie dokladnie w Gdyni jest Trio i jak z cenami?

Zygmunta Augusta w Gdyni, boczna przy poczcie głównej

ceny normalne, ściecie 40 zł

Wspaniała Pani Basia przyjmuje teraz na Hafnera w Sopocie. Nie polecam salonu w zimie, ponieważ nie ma żadnego ogrzewania, więc przeziębienie gwarantowane!!! Nie muszą się Panie martwić punktualnością, ponieważ P. Basia o nią nie dba... Proszę pilnować jakim procentem wody utlenionej robi włosy, gdyż rabi taką jaką w danym momencie ma ochotę (a to się spieszy, a to ma spóźnienie), proszę również pilnować czy baleyage jest zrobiony na całej głowie, ponieważ tam gdzie nasz wzrok nie sięga p. Basia pozwala sobie na oszczedność farby czego potem nie uwzględnia w cenie. Wielkie nie polecam!!!!!!

Dzwiczyny jak mozecie to napiszcie czy macie geste czy cienkie włosy! Gdzie robilyscie a jak mozecie to wkrelcie foty ze zrobionym balejazem:) Bede bardzo wdzieczna

NIE POLECAM SALON "KLIPS" byłam tam z fotką jaką chcę mieć fryzurę .Pani albo była glucha i slepa albo miala zly dzien-ale nawet to jej Nie usprawiedliwia moje piekne DŁUGIE wlosy mialy byc pocieniowane do ramion a byly sciete do ucha ,grzywka miala byc na bok a byla prosto i tak scieta ze nawet spinkami nie dalo sie jej spiac,nie wspomne o tym ze wygladalam jak babcia bo na glowie mialam fryzure typu "klosz" masakra...w zyciu tam nie pojde co do baleyage pasma były na 2 palce grube i brzydkie.NIE POLECAM!

jestem fryzjerką,i wykonuje również usługi w domu,napisz mejla Kamila1833@wp.pl

a w pruszczu GD? :)

salon Beata obr.Wybrzeża 6B.

Ja mam długie włosy i za balejaż płacę 75 zł więc naprawdę jest to rewelacyjna cena. Fryzjerka bardzo dobrze robi. Jej salon mieści się w Rumi przy ul. Ceynowy obok Lewiatanu w przerobionym na salon garażu:) Wcześniej ta pani przyjmowała w centrum Abraham. Kwela Izabela ul. Ceynowy 43 a tel. 58 671 11 65

Dobra jest też pani Iwona na Dębogórskiej w Rumi w salonie Piękne Włosy - moja mama tam chodzi i płaci też coś w granicach 80 zł czy 85 :) I też jest zadowolona:)

Jednak naaajbardziej byłam zadowolona z usług pani Kasi w salonie fryzjerskim "Ania" na rogu Królowej Jadwigi (też Rumia). 85 zł, ale robiła najlepiej:) Niestety teraz jest na macierzyńskim. :(

jestem fryzjerką i wykonuję usługi w domu.Mój nr 500321267

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...