z wrzeszcza na brodwino?

Temat dostępny też na forum: Brodwino
witam - jako, że dojeżdzam na uczelnię z siedlec do sopotu brodwino mam pytanko - czy ktos z Was ma moze opracowana sensowna (czyt: w miare szybka i niewyczynowa) trase od okolic wlotu potokowej w slowackiego do sopockiego brodwina?

przewyzszenia, zjazdy, ciasne skrety - wszystko to lubie, ale ta trasa ma mi sluzyc do dojazdow wiec powinna byc w miare niewymagajaca. siegam do pamieci, patrze w mape... i dalej nic nie widze - macie jakies propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: z wrzeszcza na brodwino?

> sensowna (czyt: w miare szybka i niewyczynowa) trase od okolic
> wlotu potokowej w slowackiego do sopockiego brodwina?

lasem? nie

> przewyzszenia, zjazdy, ciasne skrety - wszystko to lubie, ale
> ta trasa ma mi sluzyc do dojazdow wiec powinna byc w miare
> niewymagajaca. siegam do pamieci, patrze w mape... i dalej nic

mapa powinna pokazać Tobie przewyższenia, a po drodze od potokowej do sopotu masz ich parę i to niewąskich, których uniknąć się nie da. Na dojazd do pracy - odpada.

> macie jakies propozycje?

Potokowa - skrót przed starym wiaduktem w lewo i jazda wzdłuż niego aż dojedzie siędo Wita Stwosza - Wita Stwosza - Park Oliwski - ścieżka pomiędzy cmentarzam a TVGdańsk - Czyżewskiego - Niepodległości po chodniku z lewej - Armii krajowej (jakby pod prąd na początku, potem ścieżka) - rondo przy wydz UG Zarządz. - na następnym rondzie też prosto i tam z powrotem na Niepodległości i jest ścieżka do Kamiennego, a od niego na Brodwino już asfaltem samochodowym. Niestety chyba bezpieczneijszej kombinacji nie ma.

Re: z wrzeszcza na brodwino?

dzieki serdeczne za odpowiedz

lasem jak najbardziej ok - jak do tej pory dojezdzam ciagiem al. zwyciestwa, grunwaldzka - niepodleglosci itd. moje plany tycza sie znalezienia trasy wlasnie przez las.

niewymagajaca tez nie tak zupelni - ja moge swobodnie pod gorke podjechac, ino raczej odpada bladzenie po lesnych sciezkach

prezyzuje wiec pytanie - czy znacie moze jakas lesna trase z okolic potokowej (lub np okolic pacholka w oliwie), ktora bez bladzenia moglbym dojechac na brodwino?

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...