za dużo sosu - za mało sosu
Miłe miejsce, miła obsługa, oryginalny wystrój. Duży plus za menu z opisem składników potraw. W miarę przystępne ceny, w dodatku można troszkę zaoszczędzić na zestawach ;)) Jak zwykle gdy jestem w Trójmieście - najsłabiej ze smakiem potraw! :(( To, co jadłam na miejscu, skąpane w mocno kwaśnym dresingu - zwłaszcza sałatka z wodorostami. Za to ryż - mało kwaśny. (Ale przynajmniej konsystencję miał w porządku, to fakt.)
W hotelu przekonałam się z kolei, że do zestawu na wynos nie dołączono żadnego sosu! Nie wiem, czy to przeoczenie, czy stała praktyka, ale będąc poza domem nie mogłam sięgnąć po sos sojowy do własnej lodówki... Dobitnie odsłoniło to brak smaku i wyrazu większości potraw. Obroniło się tylko maki z krewetką i nigiri fusion ze słodkim węgorzem. Zaznaczam, że nie nadużywam sosu sojowego jedząc sushi, nawet jak go mam! ;))
Kiedy znów będę w Trójmieście, wybiorę się jednak gdzie indziej...
W hotelu przekonałam się z kolei, że do zestawu na wynos nie dołączono żadnego sosu! Nie wiem, czy to przeoczenie, czy stała praktyka, ale będąc poza domem nie mogłam sięgnąć po sos sojowy do własnej lodówki... Dobitnie odsłoniło to brak smaku i wyrazu większości potraw. Obroniło się tylko maki z krewetką i nigiri fusion ze słodkim węgorzem. Zaznaczam, że nie nadużywam sosu sojowego jedząc sushi, nawet jak go mam! ;))
Kiedy znów będę w Trójmieście, wybiorę się jednak gdzie indziej...