muza na dziś

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała.
A może jakaś nowa muza wpadła w ucho.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Było...
Tylko, że jeszcze trochę za wcześnie na mój come back, a nawet rozkminę, czy miałby on sens.
Cudownego!

https://www.youtube.com/watch?v=fCNY_RlLBYo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzień dobry :)
W ramach koncertu życzeń dla wszystkich, którzy sobie życzą i nie życzą. Coś "ambitnego", zamiast rąbanki :D
Sorki the raven :) Nie było wersji kobiecej.
http://youtu.be/Qb0Rdn1NRpg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty "Czesiek" zrób coś, bo nigdy tej sceny nie zagramy, jak należy :)
http://youtu.be/3Y-V1u3Aa7c
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wrzucam link do YouTube.
Jajucha na szynce, ze szczypiorkiem i kawa nr 2.
Kawa nr dwa :D
http://youtu.be/O6xNEy1e_S0

Mata widoka i ja spadam.
Kolbudy, Polska Północna

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To wszystko. Nic więcej nie trzeba :)
Spisałeś się na medal.
Pa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aha. Chciałem się przyznać do czegoś bo wkurzony jestem. 1% z pita-28 poszedł na Lux Veritatis. Dlatego że
- o 15 łączą się z Łagiewnikami i można zmówić koronkę
- o 21 jest Apel Jasnogórski i czasem lubię sobie zerknąć
- serwisy TV Trwam to najlepsze i najbardziej profesjonalne wiadomości ze wszystkich dostępnych. Jako jedyni oddzielają fakty od opinii
- uczelnia Toruńska ma poziom dość średni ale jako jedna z nielicznych nie jest zalana genderowym i pederastycznym szambem
- Rydzol nigdy nie jeździł żadnym Maybachem, to był chamski fake. Podobnie jak nigdy nie mieszkał w pałacu. Bo ma zwykły mały pokoik z peerelowskimi oszklonymi drzwiami z dykty. Niespecjalnie go zresztą lubię, bo gada bzdury, ale obrzucanie człowieka odchodami w sytuacji kiedy starsi ludzie, zwłaszcza teraz, jedyne co mają to to swoje radio, to jest g*wnarzeria i przedszkole właśnie.
- wbrew tego co wam tłuką do głowy Radio nie prezentuje treści nienawistnych a już na pewno nie antysemiskich. Wręcz przeciwnie, przypałętał się do Rydzola ostanio Jony Daniels, o którym nie będę już pisał.

Tyle na temat mojego stosunku do toruńskiej rozgłośni. Bardzo dobrze ze jest takie radio i bardzo dobrze, że się nazywa Maryja. EOT
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobre i to.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jednak autentyczna blokada słodyczy. Zostały wpisy z ostatnich 5 miesięcy. Co komu po połowie wątku? Chaotyczne decyzje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie złość się. Złość urodzie szkodzi.
Powtarzam! Super dał Sky komentarz i tyle!
Lista mnie nie interesuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie dał żadnej opinii tylko odwalił swoją robotę pisząc zupełnie nie na temat.
Wzruszam ramionami na kolejne insynuacje z d*py wzięte. Nie mam żadnych możliwości kasowania, czy zmieniania tu czegokolwiek. Tak jak nie mam żadnych pozaforumowych związków z anonimem, Władimirem Putinem, Mikołajem Kopernikiem i Shakin Stevensem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak. Sorki. Sky najlepszą dał opinię.
W 100% trafną.
Mam prawo do opini i będę wyrażała.
Gawno mi zrobisz, Cnotliwa Zuziu :D
Pokasujesz, zmienisz czas posta czy co tam jeszcze za szpagacik ? Hm? :*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wręcz przeciwnie. Żryj aż Ci czekolada mózgownicę przepłucze. Tak fest!
Słodki szał dobrze Wam zrobi.
I wara od Wtorku, Zboczeńcy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję za recenzję moich postów. Ale one przecież nie były do Ciebie tylko do pana Jana70. Od niego otrzymałem zwrotkę z podziękowaniami i zapewnieniem, że właśnie takiej rozmowy oczekiwał. Wiesz, to nie jest sympatyczne tak się wtrącać i hejtować bez żadnych argumentów na zasadzie: do d*py pan jesteś i nic nie warte te pana wynurzenia.
I nie, nie jest to dla przedszkolaków. Tamto akurat nie. To tylko Twoja opinia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Właśnie, miał być finisz i jakieś poczucie spełnienia w poniedziałek wielkanocny. Teraz nie tknę już słodyczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie, wkurzenie się na Pana jest awykonalne.
Zmęczyć się, owszem, można.
Wszystko w temacie.
Ps
O d*pie maryni tam Pan piszesz, dla przedszkolaków.
Środkowy palec i kij Ci w oko, kataryniarzu.

O co Tobie chodzi? Nie da się rozmawiać z Janem70 bo wątek został natychmiast zalany trollingiem oraz wypowiedziami nie na temat. Za co i dlaczego Ty się wkurzasz na mnie? Tylko ktoś z administracji forum mógł usunąć posty, a Ty piszesz że ten ktoś o coś mnie prosi, czyli że znasz tego kogoś. Ale jakbyś znała, to wtedy te prośby, by zamknęli Twój wątek stają się szopkami na pokaz. To się wszystko nie trzyma kupy i nie wiem, co się tu dzieje. I co ma wątek o wspólnocie z Banina do tego. W tamtym temacie to ja bardzo dobrze wiem, co piszę i najbardziej wybujałą wyobraźnia nie dostrzega w tym nic, co mogłoby Ciebie w tym zirytować. Jak Ty się czymś nie interesujesz, to nei znaczy że to jest pisanie o d*pie Maryni. Chyba. Czy się mylę? Pisz po prostu o co chodzi tutaj albo gdzie indziej, a nie jakieś ciuciubabki i insyuacje z d*py wzięte.
Sorry, ze tu, ale właśnie wątek mi zablokowali. Ja z tym wszystkim nie mam nic wspólnego. Ja jestem na poziome zwykłego niezalogowanego usera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nic nie rozumiem z tego komentarza. Miałem na myśli to, że anonim chciał zakończyć wątek i tuż przed finiszem wycięto z niego ponad tysiąc postów. Niczym się nie bawiłem. To jakaś pomyłka. Wzruszam ramionami

Edit: minus nie ode mnie

"Teraz jeszcze ktoś się bawi jakimś biedakiem z Olsztynka i postanowił zrobić z niego Syzyfa."
Ten "ktoś" wolałby, żeby Pan się wreszcie odpierdykał i zajął swoimi sprawami.
Już się Pan chyba "wybawił"?

Śmigus dyngus. Czyli łeb pod prysznic. Obraz tego forum jest bardzo smutny. Nie da się merytorycznie pogadać. Teraz jeszcze ktoś się bawi jakimś biedakiem z Olsztynka i postanowił zrobić z niego Syzyfa. To jest zupełnie nieważne. Zagram sobie przynajmniej jak ten latarnik z Małego Księcia. Z sentymentu albo przyzwyczajenia albo nałogu zapalał tę swoją latarnię, choć zupełnie niepotrzebne było to nikomu. Zespół z wodą w nazwie w piosence o wodzie wystąpi przed państwem. Bo śmigus dyngus w końcu. A walnę se klina zamiast pchać łeb pod pod prysznic. Święta, pracy niet

https://www.youtube.com/watch?v=VAiOjxkCS0g
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (6 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Jeśli dziś piątek, to czytamy Ziemkiewicza (45 odpowiedzi)

Dziś piątek, dzień postny, ale Ziemkiewicz nie zważa i daje czadu:...