Re: zadbany facet-?
-nie mam gdzies-bo chce żeby mnie chociaż pare osób zrozumiało
i wiem po co mi to napisałeś..może inaczej
----
moje problemy ze zdrowiem,nawet te z kortyzolem ,tarczyca nadnerczem i wyczerpaniem nerwowym sprawiają ,że nie jestem w stanie SPOKOJNIE ogarnąć wszystkich rzeczy
ja jestem znerwicowanym człowiekiem,czasem funkcjonującym na pograniczu wyczerpania--czy to ci trochę objasni sprawę--WDROZENIE SPOKOJNIE I DROBIAZGOWO JEST RUDNE!
ja musze omijac pewne drobiazgi,a scislej musiałam je omnąc,żeby nadazyc z ważniejszymi rzeczami-----czy to jesteś w stanie zrozumieć?
------
w pełni--to trzeba wylewanie...-temat poszedł w inna strone
było o zadbaniu i OTYŁOSCI U KOBIET
------
JAK WCZESNIEJ PISAŁAM---panowie nie wiecie i nie próbujecie dowiedzieć się --jakie sa przyczyny otyłości i jakie my-kobiety mamy problemy zdrowotne
dla większości z was--otyłe-to obzarte swinie
może tu -napisze o tym kilka osób[jednego skasowano)----ale widze po komentarzach pod artykułami---wiedza panów jest żadna!!!
wiec APELUJE -POCZYTAJCIE,POMYSLCIE
i zacznijcie CZUC!
I JUZ NIE CHCE MI SIE PISAC,bo musiałabym elaborat na temat dolegliwości i uciazliwosci tego co my baby mamy ,a wy to macie gdzies
--
jesteśmy dla was obiektem saksualnym głównie-my musimy was podniecać.musicie MIEC SIE Z KIM POKAZAC
sami nie musicie robic tak wielu zabiegów przy sobie -by dobrze wygladac ,by być zdrowym ,by wszystkiwmu podołać
jesteście niesprawiedliwi i nieczuli
i jeszcze chcecie ,żebyśmy się szanowały-to i wy nas
nie da się--mnie się wydaje ,ze musi być na odwrót--to wy jako ojcowie,bracia,wujkowie,ksieza i inni "mocniejsi" musicie najpierw uszanować nas--NAS-DZIEWCZYNKI--to wtedy my kobiety mamy do siebie odpowiednie podejście i dysponujemy prawidłowym KODEM
--
nie da się omówic takich rzeczy na forum,w pełni---to trzeba "przezuc"-przemyslec,doczytac,przezyc i wtedy wrócic do rozmowy
--wiem,co napiszesz...
trudno
0
1