zakład pogrzebowy w Baninie

witam,czy jest takowy w Baninie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy rzeczywiscie chodzi o zaklad spalarnie pozostalosci po smieciach biodegradowalnych w okolicach granicy banino-miszewo? natychmiast zadamy odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przepraszam, jaki zaklad, jaka spalarnia. nic n ie wiem/ nie wiemy. mozna jakies szczegoly?

nie ma takiego tematu,wciąż czekamy na decyzję o zezwolenie na zakład spalarnia.chcemy zbudować spalarnia do końca roku.nic nie będzie szkodzić mieszkańcom
pozdrawiam

już nie ma.był dla zwierząt,teraz jest na łostowicach koło Gdańska i jak się jedzie na babi dół koło Rzucewa,gmina chyba Osłonino lub puzdrowo,pozdrawiam,ala

tak czy inaczej nie ma tam tego zakładu.pytam o zakład krematorium.podobno jest tu gdzies tu w okolicy,a gdzie?

Rębiechowo fachowcu od pisowni nazw miejscowości
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jarku, piszemy Ręmbiechowo. prosze nie popelniaj błedu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bylem dzis tam w rembiechowu, gdzie ten zaklad?. jestem tu nowy, ale szukam takiego zakladu. dziekuje z gory.za podpowiedz i pomoc. jarek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

słusznie Pan prawi,Internet nie jest dla dzieci

Dobrze, że już koniec wakacji i te dzieci, które bawią się na forum wrócą do szkoły!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy deski podłogowe ma Pan,i czy plastiki Pan oferuje,dziekuje

U mojej mamusi stoji taka ława, ale to jest potrzebne tylko zimom.czy Pan złorzy przynajmniej takom.dziekuje.w razie proszę dzwonić 5570895,to stacjonarny do mamy

Panie Leszku,a ławę cmentarna,taka 3 na 6 Pan zrobi?

witam, w nastepnym tygodniu otwieram zaklad przerobu kamieni i drewna. bedzie i wyrub kamieny i plastikowy. zapraszam juz dzis. rembiechowo, bursztynowa 11. otwiaram wtorek po 10. leszek kowalczyk i syn

Ma swoje dziurki z plasticu? To świetnie. Gdzie przyjmuje?

po 2 latach nie ma zakładu.koło biedronki jest mini zakład Pani Asi.miła Pani,i dobrze robi co najważniejsze.Polecam u niej wyroby z plasticu

tez tak uwazam, zaklad jest potrzebny. sam kiedys taki zaklad mialem, tylko brakowalo mi kliętow. czy mamy szanse jako gmina na zaklad, nie wiem. pytam bo chcialbym wiedziec przed wyborami albo i po wyborach. jak komu lepiej

jest potrzebny. skoro jest cmentarz i parafia, musi byc zaklad. ja glosuje za.

Rozpędź się porządnie i walnij głową w solidny mur.

jak uważacie,zakład spalarnia jest potrzebny u nas.to ekologiczne i nowoczesne,może referendum zrobmy

Inne tematy z forum

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...