czy rzeczywiscie chodzi o zaklad spalarnie pozostalosci po smieciach biodegradowalnych w okolicach granicy banino-miszewo? natychmiast zadamy odpowiedzi
nie ma takiego tematu,wciąż czekamy na decyzję o zezwolenie na zakład spalarnia.chcemy zbudować spalarnia do końca roku.nic nie będzie szkodzić mieszkańcom
pozdrawiam
już nie ma.był dla zwierząt,teraz jest na łostowicach koło Gdańska i jak się jedzie na babi dół koło Rzucewa,gmina chyba Osłonino lub puzdrowo,pozdrawiam,ala
U mojej mamusi stoji taka ława, ale to jest potrzebne tylko zimom.czy Pan złorzy przynajmniej takom.dziekuje.w razie proszę dzwonić 5570895,to stacjonarny do mamy
witam, w nastepnym tygodniu otwieram zaklad przerobu kamieni i drewna. bedzie i wyrub kamieny i plastikowy. zapraszam juz dzis. rembiechowo, bursztynowa 11. otwiaram wtorek po 10. leszek kowalczyk i syn
tez tak uwazam, zaklad jest potrzebny. sam kiedys taki zaklad mialem, tylko brakowalo mi kliętow. czy mamy szanse jako gmina na zaklad, nie wiem. pytam bo chcialbym wiedziec przed wyborami albo i po wyborach. jak komu lepiej