zakład pogrzebowy w Baninie

witam,czy jest takowy w Baninie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

leszku, masz racje. jutro będę pod bramom około 15
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytałem o nowym regulaminie cmentarza,podobno nie wolno już palić a nawet jeść.czyj to wymysl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nareszccie jest, bylam juz, i od rana jest. kwiaty sa i kamienne tablice tez oddali. pan krzysztow poświadczy, ze jest, jutro Halinko, idziemy tam razem . pozdrowienia Lusiu, czy idziesz na 11?

wracam wlasnie i nic nie ma. kwiaty znow zamkniete. wracam zaraz i bede robic pożadki tam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

iwonka, ja bylam. jutro tez bede. kwiaty nowe mam dla ciebie i taty. a mama tez leży?

Wam się forum pomyliło?

zamknięty znów jest od dziś,ja ni wiem co tu dalej oraz jak będzie,jak to zalatwia

tu iwona, bylam wczoraj, a bylo rano nie otwarte, czy to jutro tak tez ma byc, pytam bo nie chce juz isc bez powodu tam

dlaczego nikt tam wczoraj nie był, rada gminy prosila o zajecie sie tym tematem...

Po północy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W jakich godzinach otwarte jest biuro cmentarne,dziękuję z gory

ja się pytam jak wy sie czujecie kiedy patrzycie na te małe groby wciśnięte pod płotem na drugiej stronie tego smentarza,jak w sredniowieczu dziecko to nie człek,rodzić,rodzić! jak coś to nawet tych aniołków nie wezmą w srodek nie otulą tylko pod płot na druga stronę!!!!!! tak kiedys sie rzucało pod płot nowo porodzone jak zakonnica rodziła lub biedna czy chłopka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

kto odpowiada za nieczystości i resztki pozostawione wczoraj na cmentarz,pytam

z moich informacji wynika ze jednak powstanie. ta inwestycja ma coraz wieksze poparcie. czy ktos o niej slyszal jeszcze?

tak i nawozu na salate i koperek zostaje

co mozna jeszcze zrobic ws. wiadomej, czy jest jeszcze szansa?

dziękuje za wypowiedzi życzliwe dla nas i dla mnie i całego zakladu. Tak, proszę pani, mamy tzw. misy kwiatowe w roznych rozmiarach. podsylam katalog na pani maila. w tym tygodniu promocja na wyroby z tzw. kamienia ksylowego dobrego na nagrobki tzw. mieszane. mamy tez w promocji urny prochowe. zapraszamy, dzis do 18, jutro do 17. Tomasz

ps. pytacie panie o zaklady pogrzebowe. nie znam orhidei. wypytam o ostatniom podroz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zakład pogrzebowy w Baninie nie potrzebny bo juz ludzie sobie sami postawili krzyzyki tu na ziemi cmentarnej w Baninie, tzn. wykupili sobie miejsca ma pochowek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam zakład- pieknie menżowi zrobili pomnik. pan Krzys to naprawdę fachowiec

co jeszcze u Panstwa mozna kupic z infrastruktury cmentarnej? donice kwiatowe z lastriko, czy sa moze laweczki i jakie. dziekuje. Aldona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...