zakupy online Wejherowo

Poszukuję sklepu do zakupów przez Internet. Auchan chyba nie obsługuje Wejherowa. Tesco też ze względu na przekręty odpada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tesco i przekręty? Powiesz coś więcej. Od ponad 2 lat regularnie zamawiam i jestem bardzo zadowolona.

Ceny są orientacyjne, a to jest nie w porządku. Przychodzi zamówienie i łapiesz się za głowę, jak zobaczysz rachunek. To jest nie fair wobec klientów.

Dziwne. Ja zamawiam regularnie i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby były duże różnice. Orientacyjne są jeśli zamawiasz coś co jest na wagę, bo nigdy nie wyceluja idealnie wagi która określasz w zamówieniu produktu. Chyba, za dają zamienniki, i są droższe ale wtedy masz prawo odmówić.
Raz było opóźnienie w dostawie, jakieś pół godziny, to nie dość, ze zadzwoniono do mnie z infolinii, ze kierowca się spóźni, to jeszcze odjęto koszt dostawy.

A online można zamówić jeszcze w Piotrze i Pawle, ale zamówienie musi być na minimum 80 zł, w Tesco kwota dowolna. No i różnie z wyborem, jest raczej mniejszy, no i czasem wychodzi drożej. Ale tez zamawiam od czasu do czasu, głównie jeśli mam do kupienia większe ilości mięs, jakoś bardziej im ufam niż tym z tacek i tez złego słowa nie powiem :)

W 100 % zgadzam się z ~Marynarka, korzystam z dostawy tesco 3-4 razy w miesiącu od dobrych 3 lat, jak tylko wdrożyli opcję zakupów internetowych, nigdy jeszcze mi się nie zdarzyło, że rachunek bardzo odbiega od kwoty orientacyjnej. Wiadomo, że jak kupujesz coś na wagę, to trzeba się liczyć z tym, że będzie różnica. Ceny są identyczne jak w sklepie, świeżość dostarczonych zakupów bez zarzutu ( kupuję owoce, warzywa, wędliny a nawet mięso - nigdy nie przysłali nic zgniłego czy śmierdzącego !!!! )

Inne tematy z forum

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...