zakupy w 3miescie

Witam, mam propozycje aby to był temat gdzie mozna popytać się o rózne komponenty, ubiory itp... rowerowe w 3miescie, gdzie sa do kupienia ewentualnie po jakich cenach ...

Ja mam pierwsze pytania:
1. gdzie kupić oponki Continental explorer supersonic
2. gdzie mozna chociazby przymierzyc rózne buty spd, głownie interesuje mnie Diadora no i mało znana u nas chyba jeszcze marka : Vittoria (buciki te sa rewelacyjne wagowo !!!)

pozdrower :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zakupy w 3miescie

jezeli chodzi o opony to prawdopodobnie ostatnia sztuke nabylem u Żuchlinskiego- popytaj moze jednak ma wiecej, jezeli chodzi o buty to rowniez zuchlinski, jakies diadory widzialem na kartuskiej- ale nie polecam tego sklepu :-D

kartuska ODPADA:) chyba ze z "milymi" paniami chcesz sobie pogadac:>
ja bym Ci polecil jeszcze MK BIKE w sopocie, to ich www: http://www.mkbike.com.pl/sklep/

Karlos napisał(a):

> kartuska ODPADA:) chyba ze z "milymi" paniami chcesz sobie
> pogadac:>

stanę w obronie wspomnianego przez Was sklepu. Kiedyś - owszem - było tam nie najlepiej z obsługą - sam też to potwierdzałem, no ale to było KIEDYŚ. W ub tygodniu bardzo miło się zdziwiłem w jaki sposób można człowieka obsłużyć. W skali 0-10. daję 10.

Ja sie przyznaje ze bylem tam ostatnio w zeszłym roku! a nie mam wcale daleko do tego sklepu. Bywalem tam częsciej, ale obsługa budowała skutecznie swoj "image" (jak to sie teraz mowi:) ) i dlatego moja noga nigdy tam juz stanie. Czy przez rok sie coś zmienilo? hmm...odkad pamiatam tak bylo rok...dwa...trzy lata temu. Moze trafiles na dobry dzień tych pań, a ja poprostu bywalem tam jak mialy ZNP (zespół napięcia przedmiesiączkowego)

> Moze trafiles na dobry dzień tych
> pań, a ja poprostu bywalem tam jak mialy ZNP (zespół napięcia
> przedmiesiączkowego)
Kiedys faktycznie traktowano tam ludzi z nieprzecietnym chamstwem i olewactwem :) ale widocznie zrozumieli, ze nie na tym polega zdobywanie klientow no i od jakiegos czasu jest tam calkiem kulturalnie :) Zaryzykuje nawet stwierdzenie, ze jest lepiej niz na wysepce, gdzie ostatnio trudno zwrocic na siebie uwage sprzedawcy, nie mowiac juz o sfinalizowaniu jakiegos interesu..
maciek

mar_lan napisał(a):

> Ja mam pierwsze pytania:
> 1. gdzie kupić oponki Continental explorer supersonic
> 2. gdzie mozna chociazby przymierzyc rózne buty spd, głownie
> interesuje mnie Diadora no i mało znana u nas chyba jeszcze
> marka : Vittoria (buciki te sa rewelacyjne wagowo !!!)

1. W środę kupiłem Continentala Escape PRO(zwijany, kevlar) u Żuchliśnkiego w cenie 55zł/szt. O Explorera pytałem i miał tylko wersję PRO Dual(jakaś jeszcze bardziej wzmocniona prze przebiciem) za 105zł/szt. Acah i jeszcze dodam że tegoroczne Continentale mają zawyżone rozmiary, tzn. porównałem tego rocznego Escape do Escape z 2003 i jest duża różnica. Tegoroczny Escape wygląda jak 1,9" no może 1,95" a ma napisane 2,1" Przypuszczam, że w przypadku Explorerów będzie tak samo, dlategro powiem szczerze że jakbym o tym wiedział to bym wziął(zależy jeszcze od ceny) Verticala 2,3" bo pewnie byłby w rzeczywistości jak 2,1".
2. Ja swoje buty - Diadoa Cosmo MTB kupiłem też u Żuchli. Z tego co pamiętam to miał tam troceh butków tej firmy. O Vittorii nic nie wiem. A qmpel Diadore Aspide kupił w MK Bike'u, także te dwa sklepy raczej powinny mieć buty Diadory.

Czesc,

jesli chodzi o Continental to polecam sklep www.probikes.pl - bardzo dober ceny.

Link do continetala: http://www.probikes.pl/index.php?man=2

Link do opon: http://www.probikes.pl/index.php?cat=16

Pozdro!
Wasz, Lance Armstrong ;)

odnawiam watek gdyz mam nastepujace pytanka:
1. gdzie kupic oponki o szerokosci jednego cala na kola 26, jakies lekkie, moze np Hutchinson Top Slick 26x1.00

2. Tranz-X bolt-on skewers ? najlepiej w wersji czrwonej -o ile taka wogole wystepuje ;) - lub czarnej...

Takie Hutchinsony widziałem kiedyś u Szerszyńskiego w Sopocie.

Pomyślałem, ze jak jest wątek o zakupach, to ie będę zakładam nowego i zapytam tutaj. Gdzie w Gdańsku można przymierzyć/kupić buty SPD Shimano?? Chodzi mi o Gdańsk, bo że w Żuchlińskim znajdę, to wiem.

jak niedawno bylem to np na Wysepce mieli... ogolnie shimano jest chyba najpopularniejsza firma wiec nie powinno byc problemu zeby gdzies przymierzyc ...

z tego co wiem oponki Continental mają w sklepie CYCLO SPORT w Chwaszczynie, ale nie wiem dokładnie jakie modele, na pewno verticale, bo sam kupiłem. Najlepiej się tam przejechać , bo mają wiele fajnych rzeczy i obsługa swietna , mają czas dla kllienta, chociaz przewija sie tam sporo ludzi - nie odsłyłają nikogo z kwitkiem