dlaczego w niiektórych wątkach piszą że ktoś "nie miał odwagi i sie nie ZALOGOWAŁ"? dlaczego niektórych nick jest grubszą czcionką i z jakimiś gwiazdkami?
1) jeśli się nie zaloguję i wpisze wiadomość w jakimś wątku jako osoba niezalogowana (jak teraz) to i tak na dole strony wśród zalogowanych pojawia sie mój nick???
2)Tak samo po wylogowaniu się - nadal jest mój nick jako osoby zalogowanej - czy status zalogowanych już po wylogowaniu zmienia sie dopiero po jkakimś czasie??
Od czego to zalezy???
Właśnie.
Mnie 20 grudnia (czyli dzisiaj) około dwóch, trzech godz. po południu czyli godz. 14-15 dostąpił podobny zaszczyt uwidzenia czerwonego paska z napisem informującym, iż logowanie nieudane.
Nie jestem zbytnio obraźliwy informuję ino szanowne moderator'skie gremium, a informacja to ważna rzecz dziś.
skoro pisza 2 osoby to zakldam ze nie byl to blad przy wpisywaniu hasla
nie zauwazylismy zadnych problemow w weeknd, ale postaram sie jeszcze poszukac mozliwej przyczyny
Dzięki za info
Ale proszę o odp. na to pierwsze pytanie - czemu jeszcze przed zalogowaniem na forum i przegladaniem go jako niezalogowana juz siebie widzę wśród zalogowanych ( a wylogowanie było więcej niż kilkadziesiąt minut wcześniej)
Jak to ma się do sytuacji gdzie od tygodnia nie loguję się na forum, jedynie je przeglądam , a przed momentem po raz kolejny w zakładce kto na forum wyświetla się mój nick.tydzień to troche dłużej niż 5 minut., a może ja czegoś nie łapię?
Pozdrawiam
Mam tak samo, dodam że w przeglądarce mam "tryb prywatny", więc wszystkie dane za każdym razem są usuwane. Mam jednak stałe ip, więc może po tym jestem rozpoznawany przez serwer?
ja także mam ten problem że cżesto przez kilka dni nie jestem zalogowana a moja nazwa jest wyświetlona w aktualnie na forum...
strasznie mnie to denerwuje