zarabianie przez Internet - bezpieczne

Polecam zarabianie przez Honeygain https://r.honeygain.me/ARYAN99611

Poniżej wyjaśniam na czym to polega + sami możecie zweryfikować moje słowa, zakładając konto (można przez facebooka również - wtedy mniej danych jest do uzupełnienia) przez mój link na sam start otrzymacie 5 dolarów, które można wymienić na Bitcoin lub PayPal lub zrobić przelew na rachunek bankowy z portfela paypal :) natomiast po zalogowaniu każdego dnia wyskakuje loteria na ekranie tzw. Lucky Pot,, gdzie bierzemy udział w losowaniu nagrody do 10 dolarów dziennie (lecz nie zawsze uda się tyle wylosować).

W zasadzie nic nie trzeba robić tylko w czasie korzystania z Internetu na telefonie lub komputerze wystarczy mieć uruchomioną aplikację, która niewykorzystany Internet gromadzi właśnie w tej aplikacji, gdzie firma Honeygain płaci nam za nasz niewykorzystany Internet. Czyli robiąc to co zawsze na telefonie lub komputerze jeszcze na tym korzystam :) poniżej więcej szczegółów:

Honeygain ma sieć proxy, która umożliwia firmom łączenie się z użytkownikami. Za każdy udostępniony gigabajt otrzymujesz zapłatę. Chodzi o to, aby korzystać z połączenia, gdy jest ono bezczynne, na przykład gdy jesteś w pracy, na zakupach lub na wakacjach.

Śmiało polecam, aplikacja jest zweryfikowana i wypłacalna - w Internecie jest pełno potwierdzonych informacji. Ja osobiście jestem zadowolona, że robiąc to co zawsze robię używając kompa lub tel mam z tego dodatkowy zysk .
Również zawsze można jeszcze wypełniać ankiety, ale jak dla mnie jest to zbyt czasochłonne, a tu w końcu nic nie robię tylko udostępniam neta i w końcu będę miała z tego zysk po jakimś czasie bo :) 1 GB to 1 dolar (wypłata jest od 20 dolarów)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajny poradnik o zarabianiu jest tutaj - https://www.poradnik-edukacyjny-kargroup.eu/jak-dobrze-zarobic/ ja bardzo polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...