zarabianie przez Internet - bezpieczne

Polecam zarabianie przez Honeygain https://r.honeygain.me/ARYAN99611

Poniżej wyjaśniam na czym to polega + sami możecie zweryfikować moje słowa, zakładając konto (można przez facebooka również - wtedy mniej danych jest do uzupełnienia) przez mój link na sam start otrzymacie 5 dolarów, które można wymienić na Bitcoin lub PayPal lub zrobić przelew na rachunek bankowy z portfela paypal :) natomiast po zalogowaniu każdego dnia wyskakuje loteria na ekranie tzw. Lucky Pot,, gdzie bierzemy udział w losowaniu nagrody do 10 dolarów dziennie (lecz nie zawsze uda się tyle wylosować).

W zasadzie nic nie trzeba robić tylko w czasie korzystania z Internetu na telefonie lub komputerze wystarczy mieć uruchomioną aplikację, która niewykorzystany Internet gromadzi właśnie w tej aplikacji, gdzie firma Honeygain płaci nam za nasz niewykorzystany Internet. Czyli robiąc to co zawsze na telefonie lub komputerze jeszcze na tym korzystam :) poniżej więcej szczegółów:

Honeygain ma sieć proxy, która umożliwia firmom łączenie się z użytkownikami. Za każdy udostępniony gigabajt otrzymujesz zapłatę. Chodzi o to, aby korzystać z połączenia, gdy jest ono bezczynne, na przykład gdy jesteś w pracy, na zakupach lub na wakacjach.

Śmiało polecam, aplikacja jest zweryfikowana i wypłacalna - w Internecie jest pełno potwierdzonych informacji. Ja osobiście jestem zadowolona, że robiąc to co zawsze robię używając kompa lub tel mam z tego dodatkowy zysk .
Również zawsze można jeszcze wypełniać ankiety, ale jak dla mnie jest to zbyt czasochłonne, a tu w końcu nic nie robię tylko udostępniam neta i w końcu będę miała z tego zysk po jakimś czasie bo :) 1 GB to 1 dolar (wypłata jest od 20 dolarów)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajny poradnik o zarabianiu jest tutaj - https://www.poradnik-edukacyjny-kargroup.eu/jak-dobrze-zarobic/ ja bardzo polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...