zarobki w KFC?

ktoś może naświetlić jak tam jest? chodzi o matarnię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zarobki w KFC?

Nie wiem jak Matarnia, w Sopocie tak 2 miesiące temu było trochę ponad 6 zł netto na początek, po jakimś czasie miało skoczyć do 8 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pracowałam w KFC w sumie półtora roku, praca fajna na początek, przyjmują w praktycznie każdym wieku i, co istotne, dostaje się od razu umowę o pracę. Pierwszy miesiąc faktycznie słabo, bo bodajże 8zł brutto/h + 0,70zł netto ekwiwalentu (tak było 2 lata temu). Ja pracując mniej więcej cały etat (umowa na 3/4) dostawałam 1400-1500zł netto/msc, można mniej, można nieco więcej :) nadgodziny płatne 200%, ale liczone powyżej całego etatu, bez względu, jaki masz w umowie. Bardzo fajna atmosfera i częste imprezy, choć praca ze względu na specyfikę praca raczej dla osób uczących się, chcących pogodzić pracę z nauką :)

KFC to przeciez AmRest, a oni płaca o wiele lepiej, wystarczy poczytac forum pracowników pod adresem gowork.pl/opinie_czytaj,9363 i wszystko staje sie jasne.

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...