zasięg GSM

Mam telefon w play i podobnie jak moi domownicy z innych sieci mam problem z zasięgiem w domu. Czasami łapie w nielicznych miejscach w domu, ale najczęściej jak chcę porozmawiać bez zakłóceń, muszę iść na balkon. Też macie problemy z zasięgiem na Suchaninie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zasięg GSM

tak! wiecznie zanika
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się tajemnicza sprawa, zasięg zanika:( na Powstańców Warszawskich (w okolicach Kościoła) nie ma wcale, na Taborowej w wybranych miejscach:) u mnie w domu najlepiej działa w salonie:) zanika w ogóle w korytarzu, ale jest w łazience:) cuda..
To dziwne w końcu mieszkamy na górce:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie również są problemy z zasięgiem się zdarzają niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na KURPIŃSKIEGO w mieszkaniu to jakaś masakra -brak zasięgu jedynie na balkonie można rozmawiać

Winą zanikającego zasięgu na Suchaninie jest zlikwidowanie przekaźnika GSM , który był ulokowany na starym kominie naprzeciw kościoła na Powstańców Warszawskich. Potem mieli założyć taki przekaźnik na bloku na Cygańskiej Górze ale niestety nie zgodził się jeden mieszkaniec. Dziwię się, że na Kurpińskiego nie macie zasięgu bo ten ściągacie i z Kartuskiej i z Moreny.... ale jak ktoś by chciał porozmawiać w okolicach Taborowa- Cygańska Góra to musi mieć dużo szczęścia i wytrwałości. :)) Mam nadzieję, że to się w końcu zmieni :))