zatkane ucho

co robić na zatkane ucho,straszne uczucie.Żeby dostac sie do lekarza,graniczy z cudem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zatkane ucho

A spróbuj zadzwonić do falcka na jana pawła II. Tam jestr świetny laryngolog który przyjmuje pięć dni w tygodniu dr dorota Szyszko-Maziuk. Raz prawie ogłuchłam wpychając sobie przez przypadek patyczek do czyszczenia w lewe ucho i ta pani bardzo mi pomogła. Od stycznia mają podpisane mowy z nfz wiec nie będziesz musiala płacić za wizytę prywatną. poza tym gdyby tam był tłok to z tego co się orientuje to tam mają jeszcze jednego lekarza tej profesji. powodzenia :)

Świetna nie świetna, dla mnie dno i 3 metry mułu odmówiła leczenia dziecka, które 2-krotnie przekładało wizytę z powodu chorób (ucho, gardło, nos) o 15:50 stwierdziła, że zakończyła dzień pracy. Po czym w niewyjaśnionych okolicznościach przyjęła jeszcze jednego pacjenta (o dziwo niezarejestrowanego). Żal zmeczonej pani lekarz,która przyjmuje raz w tygodniu od 14 do 16

Dopoki nie dopstaniesz sie do lekarza lec do apteki i kup jakies krople, ktore powinny pomoc albo chociaz zlagodzic nieprzyjemne objawy. Mnie tez ostatnio zatkaly sie uszy i pani w aptece polecila krople lix, po paru godzinach bylo juz lepiej a na nastepny dzien ucho bylo odetkane i na szczescie obylo sie bez wizyty u lekarza

Na zaktane ucho, to tylko dobre krople. U mnie takze lix. Warto stosować nie tylko jak ucho się zatka, ale także profilaktycznie. W moim przypadku to koniecznośc, bo mam tendencję do zatykania się ucha.

Ucho z tył posmarować olejem kamforowy.

Pytanie sprzed 8 lat ;) Wątek wyciągnięty, by zareklamować konkretne krople ;)

Inne tematy z forum

Gastroenterolog -prosze o informacje (8 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie (10 odpowiedzi)

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (4 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...