zatrzymany ginekolog

Dziewczyny,
Od wczoraj trąbią o zatrzymaniu trójmiejskiego ginekologa ze szpitala na Zaspie...Piotr B.

Znacie tamtjeszych ginekologów?

Mój to Piotr B.....ale mam nadzieję, że to nie o niego chodzi....

Moze tych Piotrów B jest więcej na Zaspie....

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zatrzymany ginekolog

Czy już coś wyjaśniło sie w sprawie dr Piotra B.???
Wrócił do pracy czy może został zatrzymany?
Ktoś coś wie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w górę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tez uważam że niepotzrebnie napisałaś nazwisko. Ale nie trzeba odrazu wyzywa od idiotek!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

też pacjentka napisał(a):

> czy ktoś wie na jakim etapie jest sprawa dr Bereśniewicza?

Po co te nazwisko ???? Czy oszalałaś? Jeżeli byś miała coś na sumieniu albo nic, to chciałabyś aby podano ciebie z nazwiska i przypisano łatkę pedofilki? Idiotko!

P.Beresniewicz nie pracuje juz w szpitalu i pracowac nie bedzie.Tylko i wylacznie indywidualna praktyka lekarska.

czy ktoś wie na jakim etapie jest sprawa dr Bereśniewicza?
postawiono mu zarzuty
przyznał się
wpłacił kaucję
i co teraz? pewnie jakas sprawa, na której uznają go za winnego lub nie.
Czy ktoś wie kiedy można sie spodziewać finału tej sprawy?

myślisz, ze jeśli miał by zupełnie czyste sumienie to znalazłby sie w gronie osób podejrzanych???
Moze jestem zbyt naiwna, ale wydaje mi sie, ze musiała być jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy.
I ciężko teraz mi iśc do niego ze świadomością, ze może jednak zarzuty są prawdziwe.

I jeszcze jedno..ja nie popieram w żadnym razie działalności o która jest posądzony..uważam to za okropność..Ale należy poczekać na finał sprawy i dopiero potem wypowiadać się o człowieku.. Ale Polacy-naród katolicki niestety lubuje się w samosądach i nic tu nie pomoże chodzenie co niedziela do kosciółka..
Jednak po raz kolejny dodaje nie mozna na podstawie samych oskarżeń od razu niszczyć człowieka...

A Ty byś kaucji nie wpłaciła?? a przyznał się..ale do czego?? no właśnie tu jest cała prawda której nikt(?) nie zna..nie mam zamiaru dzielić się informacjami z osobami które od razu by go powiesiły..
Oskarzony a skazany to sa dwie rózne sprawy..jesli ktos jest na tyle głupi aby rezygnować z takiego fachowca z powodu oskarżeń i plotek to jego sprawa..ale życze powodzenia w szukaniu równie dobrego lekarza.

no tak...podejrzany, ale przyznał sie i wpłacił kaucję. Gdyby nie czuł sie winny to nie miał by sie do czego przyznawać. Chociaż faktycznie faktycznie czasem róznie to bywa.
Ale to czy podejrzany czy oskarżony to jakoś nie zmienia tego, ze mam mieszane uczucia i jestem zszokowana, ze "mój" lekarz ma "cokolwiek" wspólnego z pedofilstwem (brzmi to okropnie).

chciałam tylko zauważyć, że pan dr jest na razie podejrzany a nie oskarżony, chyba że coś się zmieniło.........

no właśnie,problem w tym, ze ja też nie mogę powiedzieć na niego złego słowa. I jedyne złe słowa co słyszałam, to to oskarżenie o którym przeczytałam na tym forum...
I teraz mam dylemat - czym sie kierować?No bo chyba nie oskarża sie ludzi ot tak...

u mnie prowadził ciaze w 100% super, zawsze był pod telefonem kiedy potrzebowałam porady, zawsze miły i profesjonalny, dlatego tez tak trudno uwierzyc mi w cała sprawe

ja slyszalam same bardzo dobre opinie na temat tego lekarza (nie tylko prowadzenie ciazy) w szpitalu nie ktore pielegniarki mowily mi ze "to jest najlepszy lekarz"
Szkoda niestety ze ma takie upodobania...

a czy jest tu ktos jeszcze kto doświadczył niewłasciwego leczenia przez doktora Bereśniewicza?
Byłoby mi chyba łatwiej zrezygnować z jego usług jakbym usłyszała zarzuty co do jego fachowosci, bo zawsze wydawało mi sie i takie opinie słyszałam,ze to super specjalista - ale zazwyczaj chodziło to o prowadzenie ciąży,a nie inne problemy.

ja po tym wszystkim sobie go odpuściłam....i nie żałuję...juz nie tylko ze względu na to co się o nim mówi i pisze....

Również uważałam go za super specjalistę.....ufałam i robiłam co kazał..
I dzięki temu zmarnowałam kilka miesięcy.....

Podawał mi lek, który- akurat u mnie hamował owulację......a ja tak bardzo chciałam ( i chcę) zajść w ciążę....

o kurcze... w jakiej ja nieświadomości żyłam i najspokojniej w świecie chodziłam do Bereśniewicza.
I nic niepokojącego nie zauważyłam.
No moze ze faktycznie ostatnio na laptopie notował dane (ale w końcu komputery sie psują).
Hmmm... i teraz zastanawiam sie co dalej?
Zmienić lekarza?
A może oskarżenia są niesłuszne i to wszystko wyglada inaczej?
Zupełnie nie chce mi sie w to wierzyć.
A może to faktycznie obrzydliwy pedofil chowajacy sie pod maską miłego i dobrego doktora?
Ale specjalistą jest niezłym.
I jako lekarz ma super podejście do pacjentek.
Kurcze, gdybym nie trafiła na to forum to spokojnie poszłabym na kolejną wizytę. No chyba, ze by go zamknęli wtedy zdziwiłabym sie ze nie przyjmuje.

Pacjentka! Może wiesz coś więcej niż inni co sie tu wypowiadają. Może podzielisz sie swoją wiedzą. Mówisz, ze nie słusznie doktor jest oskarżany, ale podobno przyznał sie. Ja mam bardzo mieszane uczucia więc jak wiesz coś więcej i z pewnego źródła to napisz.

dziewczyno idz do niego i sie spytaj czy to nie prawda!!!!
Sam sie przyznal wiec o co ci chodzi...

Wiesz co zanim cos plotki puścisz w ruch lepiej żebyś usłyszała prawdę..akurat mam rodzinę która pracuje w tym szpitalu..wiem co trochę..zastanówcie się dobrze zanim kogoś tak oszkalujecie!!

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (57 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

szkola podstawowa nr 80 i numer 5 na Zaspie - proszę o opinie (21 odpowiedzi)

Czy ktoras z Mam zechcialaby sie wypowiedziec na temat tych szkol .z gory dziekuje :)