zatrzymany ginekolog

Dziewczyny,
Od wczoraj trąbią o zatrzymaniu trójmiejskiego ginekologa ze szpitala na Zaspie...Piotr B.

Znacie tamtjeszych ginekologów?

Mój to Piotr B.....ale mam nadzieję, że to nie o niego chodzi....

Moze tych Piotrów B jest więcej na Zaspie....

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zatrzymany ginekolog

koala rozumiem Twoje obawy co do opisania rozmowy tu na forum.ale moze choc troche rabka tajemnicy uchylisz piszac z jakiego powodu moglby byc niewinny skoro sie przyznal.moze cokolwiek bo jak kazda z nas bedzie na wizycie zadawac mu pytanie to troche kiepsko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koala, napisz co powiedział. Bardzo jestem ciekawa...

ok, ale napisz mi tylko na meila jak mozesz czy to co pisza to prawda. Moja mama ma wnuka malego, on go odbieral i teraz sie martwi, czy chodzic do tego zboka?

dziewczyny ja wam rozmowy nie opisze, mozecie same zapytac nie ma sie czego wstydzic, jesli nie chcecie nie pytajcie, to dobry lekarz i mozna z nim pogadac od serca, zycze mu zeby sie szybko sprawa wyjasniła

ol.ka nie doszło spróbuj na koala76o@interia.pl

Koala, daj znac na meila jak rozmowa, moja mama do niego chodzi. i zaniepokojona

Anulkan tak zapytałam tak po prostu i rura mi nie zmiekła

Moyre powiem tak, jesli byłas zadowolona to polecam chodzic do niego dalej, wybacz ale nie moge opisac rozmowy to by było nie fair z mojej strony, moge powiedziec tylko tyle ze dla mnie jest niewinny, ale jak juz mówiłam nie mnie to osadzac

Koala daj znac na maila jesli mozesz jak wygladala rozmowa bo musze isc na wizyte w najblizszym czasie i za bardzo nie wiem co robic,dziekuje z gory.

hej koala - napisałam do Ciebie maila na wp...

Koala, nie wiem czy dobrze zrozumiałam....pytałaś go?
Tak po prostu?

nie rozumiesz a ja nie zamierzam ci sie tłumaczyc, z nudów to ty chyba na tym forum przesiadujesz, daj sobie juz spokój

To nie rozumiem po co latasz i wypytujesz?? Z nudów czy bawi Cię to??

nie chcesz to nie pytaj sie o nic tylko chodz na wizyty i tyle, jesli jestes zadowolona to o co ci chodzi, mnie nie interesujesz w ogóle, twoje zycie

jako lekarz prowadzacy moja ciaze sie sprawdził, nic nie dam zlego powiedziec

fiona i shrek niezła z was parka, mówcie sobie co chcecie macie prawo, wasza sprawa, wiem co słychałam i nikogo nie oceniam w przeciwienstwie do was, natomiast nie jest wasza sprawa o czym z kim rozmawiam i to jest wscibstwo z waszej strony, róbcie co wam sie podoba

Do Koala:
a mozesz mi powiedziec na jakiej podstawie twierdzisz ze jestem wscibska?? To nie ja latam i wypytuje lekarza o jego osobiste sprawy. Oceniłam tylko Twoje wypowiedzi na forum a Tobie to się nie spodobało - stąd Twoja wypowiedź. I nie sadze zeby podczas Twojej wizyty miał ochote na ten temat rozmawiac bo i z jakiej racji. A jezeli rzeczywiscie wypytywalas go o tą sprawe - to niekoniecznie o Tobie dobrze swiadczy, bo co Cie to obchodzi?? Jezeli uwazasz (a tak piszesz) ze jest dobrym lekarzem i dobrze poprowadził Ci ciążę nie widze przeszkód zeby do niego nie chodzić. Reszta Twojej wypowiedzi jest dokladnie powtórzeniem tego co ja wczesniej powiedzialam. I radzę się zastanowic ja Ty byś się czuła w takiej sytuacji?? I czy byłoby Ci przyjemnie jakby takie wścibskie osoby przylatywały i wypytywały o nie swoje sprawy?? Bo chyba ta sprawa nie dotyczy Cię bezpośrednio czy sie myle?? Każdy popełnia błedy i musi za nie płacić a on zapłaci za nie bardzo wysoką cenę.

Fiona rozbawiłas mnie naprawde to ty jestes raczej wscibska nawiedzona dziewuszka, nie bede sie znizac do twojego poziomu bo to ty masz problem z inteligencja i nic ci do mojej rozmowy z doktorem, nie chcesz to nie pytaj tylko chodz do niego i koniec - twoja sprawa

rozmawiałam z nim, to grubsza sprawa, mam nadzieje ze sie wyjasni, dla mnie jest niewinny ale nie mnie to osadzac, moja ciaze poprowadził wspaniale, dlatego tak trudno mi zrozumiec to całe zamieszanie

wiem jedno na pewno, bardzo szybko ocenia sie ludzi po plotkach , pozorach, my tak naprawde nie wiemy co dokładnie sie stało, z tego co czyta sie na forum i w gazetach P.B. to pedofil, ale siła mediów jest wielka, moga wmówic wszytsko, zostawamy ta sprawe policji, nie osadzajmy poki nie bedzie orzeczenia winy i skazania, pisała chyba o tym agatha

czekam na wyjasnienie tej sprawy

Do Koali:
Juz to widze jak lecisz, siadasz na fotel i zadajesz pytanie po pytaniu. Buaha, ha, ha.Wydaje mi sie ze raczej w gadce na forum.Jak tylko go zaobaczysz to Ci rura zmięknie. Pomimo tego co zrobił (a do końca nikt nie wie co zrobił, snujesz jakieś domysły i wypowiadasz sie na forum nie mając o niczym pojecia, tylko to co wyczytalaś w gazetach ). To jest inteligenty facet i nie pozwoli sobie na zadawanie tego typu pytań nawiedzonej, wśibskiej dziewuszce. Nie linczuj faceta, tylko dlatego że nie masz co robic i umierasz z nudów. Nie chcesz chodzic do niego - to nie chodź nikt Ci nie każe ale nie wypisuj takich głupot że pójdziesz do niego tylko po to zeby zapytac sie jak było naprawde, bo to oznaczałoby ze masz niski iloraz inteligencji. To jest jego osobista sprawa co robi i nie Tobie jego osądzać. Od tego jest prokuratura i sąd.

Do Koali:
Juz to widze jak lecisz, siadasz na fotel i zadajesz pytanie po pytaniu. Buaha, ha, ha.Wydaje mi sie ze raczej w gadce na forum.Jak tylko go zaobaczysz to Ci rura zmięknie. Pomimo tego co zrobił (a do końca nikt nie wie co zrobił, snujesz jakieś domysły i wypowiadasz sie na forum nie mając o niczym pojecia, tylko to co wyczytalaś w gazetach ). To jest inteligenty facet i nie pozwoli sobie na zadawanie tego typu pytań nawiedzonej, wśibskiej dziewuszce. Nie linczuj faceta, tylko dlatego że nie masz co robic i umierasz z nudów. Nie chcesz chodzic do niego - to nie chodź nikt Ci nie każe ale nie wypisuj takich głupot że pójdziesz do niego tylko po to zeby zapytac sie jak było naprawde, bo to oznaczałoby ze masz niski iloraz inteligencji. To jest jego osobista sprawa co robi i nie Tobie jego osądzać. Od tego jest prokuratura i sąd.

chodzę do dr.Śliwińskiego o polecam go z całego serca.
Co prawda byłam dopiero raz ale będzie to już "mój" lekarz na zawsze;-)))

Miły, ciepły, wszystko tłumaczy i zna się na rzeczy.

Dziewczyny tutaj na forum już go wielokrotnie zachwalały i ja też dołączam do grona jego wielbicielek;-)))

Naprawdę polecam;-)

Do jakiego lekarza w Invicie teraz chodzisz? I czy polecasz?
Też szukam dobrego lekarza, jestem w 7 miesiacu ciązy.

Inne tematy z forum

czy zdarza Wam się dać klapsa swojemu dziecku? (220 odpowiedzi)

Mam dwuletniego synka i wydaję się mi, że ostatnio sprawdza on moją cierpliwość głośnym krzykiem,...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (69 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...