zdecydowanie odradzam korzystania z usług serwisu SEAT Kaszubowscy Gdańsk
Panowie z tego serwisu olewacko podchodzą zarówno do klienta jak i do swojej pracy; ponad miesiąc czekałam na wysuszenie auta (rozumiem, części nie dotarły..), jednak strasznie ciężko uzyskać było jakieś konkretne informacje - nawet po miesiącu na jakim etapie są wykonane prace, kiedy auto będzie gotowe itd. - sprawa musiała stanąć prawie "na ostrzu norza..". Niestety klient musi sam chodzić za tym, by cokolwiek się ruszyło w panów robocie, a i ona pozostawia wiele do życzenia - przy odbiorze auta okazało się, że panowie nie zamontowali części auta - która była w wyposażeniu auta, w momencie jego oddawania do serwisu(na szczęście się znalazła..), że nie wszystkie prace, na które panowie wystawili protokół, zostały wykonane.., kolejny tydzień czekam na odzew od nich - kiedy dokończą to, na co wycenili szkodę; ale mam nieodparte wrażenie, że się nie doczekam... Sczerze mówiąc, to nie wiem, czy odważę się drugi raz zostawiać u nich auto, więc chyba sama, na własny koszt po prostu wykonam te prace w innym serwisie. Panowie nauczyli mnie jednak, że zanim gdziekolwiek postawię auto, wpierw zorientuję się na temat jakości wykonywania usług. Dlatego też, odradzam ZDECYDOWANIE korzystanie z usług tego serwisu. Usługi tego serwisu kosztują bowiem wiele czasu, wiele nerwów i wiele pieniędzy..