zdjecia dyplomowe gdzie w gdyni?

Temat dostępny też na forum: Śródmieście
witam pomozcie
potrzebuje fotki do dyplomu i cv i nie wiem gdzie zrobic slyszalam ze robia ladnie gdzies na wladka tylko w ktorym miejscu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zdjecia dyplomowe gdzie w gdyni?

Ładne robią na placu górnośląskim :) W tym budynku, gdzie jest żabka (wzdłuż głównej ulicy).

ja musze w centrum poruszam sie na wozku inwalidzkim i slyszalam o takiej babce co robi super fotki na wladyslawa IV

przy skm na wzgórzu polecam, fajna babka zawsze u niej dobrze wychodzę na fotkach, a nie jak kryminalista

napewno chodzi ci o zaklad foto art studio czy jakos tak, babka naprawde robi super foty do dokumetow robi kilkanascie i sama wybierasz potem retusz itp, atmosfera niesamowita poprostu klimat
a i wjazd dla wozka zauwazylam, faktycznie na wladka przy duzym ciucholandzie na przeciw szkoly sportowej

do kawy, dzieki za info o ten adres wlasnie chodzilo bylo super:)

Inne tematy z forum

Tabletki na odchudzanie? (187 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

jak schudnąć... :( (189 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Tabletki powiększające piersi (5 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...