zdziwiona

Temat dostępny też na forum: Sensual Beauty & Spa
Jestem zdziwiona negatywnymi opiniami. Może faktycznie klientki korzystające z groupona są inaczej obsługiwane. Ja korzystałam ostatnio z masażu i miałam robiony manicure i jestem bardzo zadowolona.
Zabieg zaczął się trochę później ale w związku z tym dostałam duży rabat na te usługi, aż sama byłam zaskoczona. Wcześniej byłam na zabiegu na ciało i też wyszłam usatysfakcjonowana. Obsługa miła, z wyczuciem. Nie mam nic do zarzucenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: salon groupona

Posłuchaj co ty piszesz to że klientki są z groupona to mają być obługiwane gorzej albo inaczej? Tak samo płace za usługe a to że wtstawiają się na takich stronach to ich świadoma i dobrowolna decyzja nikt ich do tego nie zmuszał!!!! Zresztą ten salon wystawia się co chwile na grouponie wię to świadczy tylko o tym że nie mają ruchu i to w sezonie i tylko to im pozostało. Dla mnie ten salon to jedna wielka amatorszczyzna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: salon groupona

Nie napisałam nic takiego, że klientki z grupona mają być inaczej obsługiwane! Napisałam, że być może są inaczej obsługiwane a to jest różnica, nie uważasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0