może ktoś mi pomze problem z hestia

witam
moja sytacja wyglada tak kupiłam auto od pana x ktory dal mi oc w hesti wazne do konca owego roku:) wystapilam o jego przepisane -DARMOWE bo wg Pani z hesti polisa w 100% opłacona!!! przepisana polisa przyszło samochod sprzedałam poniewaz Pan niby znajomy a samochod nie przeszed przegladu z 6 powodów! oszust w tym odciete tylnie hamule itp ogulnie naprawa przewyszlala wartosc ( w razie co moge ostrzec skupuje i sprzedaje auta na cisowej na kcynskiej 7 mieszka) pozniej dostalam rozliczenie polisy ze zostala zkonczona w dniu sprzedazy... a dzis 4 miesiace od sprzedania dostalam polise do zaplacnia 1500zł SZOK dzownie do hesti dowiaduje sie a teraz twierdza, że polisa od pana x została rozwiazania w dniu jej zawarcia i twierdza ze 1500nie zaplace ale za czas uztykowania auta i mi to wylicza ale z jakiej racji skoro przepisujac ja Pani w hesti twierdzila ze polsia jest ok, ze ja przepiszemy za darmo a teraz co? to chyba ich pomyłka
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: może ktoś mi pomze problem z hestia

Idź do prawnika. Ten pan jest zwykłym oszustem. Dlaczego nie sprawdziłaś samochodu przed kupnem u znajomego mechanika na warsztacie? Ew. w ASO takie pełne sprawdzenie to koszt około 200 PLN.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Elektryk samochodowy / diagnosta (3 odpowiedzi)

Szukam mechanika / elektryka samochodowego / diagnosty, który podłączy mi auto pod komputer i...

Żarówki do samochodu (24 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Auto serwis MM Marek Makurat opinie. (27 odpowiedzi)

Chciałabym naprawić auto po wypadku .Czy macie jakieś doswiadczenia z tym zakładem?Jeśli nie to...