żenada

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przedstawiciel-handlowy-internetowej-hurtowni-budowlanej-praca-cala-polska-ogl4776958.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: żenada

a co w tym jest żenującego?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo trzeba się zaangażować?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przeczytaj ogloszenie i warunki zatrudnienia!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytałem...i?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba nie dość uważnie. Po co mi firma zwierzchnik jeśli mam : zalozyc wlasną dzialalnośc gospodarczą, mieć wlasny komputer ,wlasne biuro, wlasnych kooperantów, klijentów.Płacic za siebie ZUS ,podatki etc. Sam to sobie moge stworzyć i będe mił zyski tylko dla siebie. Troszkę logiki panowie biznesmeni.P Halewicz też zatrudniasz ludzi na własnej działalności? Unikasz opłat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba Ty nie doczytałeś - masz handlować cudzym towarem za prowizję. Chcesz działać samodzielnie? A kto Ci broni - walcz!
Nigdzie nie jest napisane w ogłoszeniu, że masz mieć własne biuro, komputer (sic!) i własnych "kooperantów".
Nie współpracuję z ludźmi na zasadzie "jednoosobowa działalność", bo niczym nie handluję, jak hurtownia.
Często z prowadzenia takiej działalności uzyskuje się większe dochody, niż z pracy etatowej - i to jest olbrzymi plus takiej pracy. Dostajesz prowizję od sprzedanego towaru, którego nie musisz kupować, mrozić pieniędzy, inwestować w magazyny, itd. - spijasz jedynie śmietankę w postaci swojej marży pośrednika/handlowca. Jedyne, co masz zrobić - to zdobywać klientów (przez "i" nie przez "j"). Takie trudne?
Troszkę logiki człowieku, bo widać że u Ciebie z nią krucho...

i co logiku za dychę? Gdzieś poszedł?? o_O

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...