żenua

obsługa fataalna! ekspedienci zamiast obsługiwać klientów rozmawiają przez PRYWATNE telefony, bądź zajadają się tortillami ! Klienci musza się upominać o swoje zamówienia - zdążyłam zjeść pół pizzy zanim pani ekspedientka łaskawie (po ponagleniu!) podała mi sos, za który zapłaciłam 10 minut wcześniej. Podobna sytuacja miała miejsce przy stoliku obok. Bardzo często korzystałam z usług Telepizzy, ale z przykrością stwierdzam, że pizza kiedyś smakowała zdecydowanie lepiej, a do lokalu wchodzi się z niechęcią. Z tak nieprzyjemną obsługą daleko nie zajdziecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: żenua

proponuje odwiedzic lokal ponownie, chyba od miesiaca jest tam calkowicie nowa obsluga i sam lokal tez zmienil sie nie do poznania, milo i przytulnie, nowe osoby sympatyczne i usmiechniete :)

Re: żenua

korzystałam z ich usług w styczniu - to była totalna porazka, na 2 pizze za 5 zł czekałyśmy z koleżanka ponad 30min, na moja prośbe o podanie przybliżonego czasu realizacji zamówienia (duże pizze zamówione po naszym zamówieniu pojawiały sie znacznie szybciej na stolikach niz nasze malutkie) pani odparła dość opryskliwie, ze musimy czekać!

bałam sie coś jej powiedzieć, żeby do pizzy nie napluła czy czegoś tam nie namieszała.