zgłoszenia przez internet

Wreszcie doczekaliśmy się internetowego formularza zgłoszeniowego na stronie Harpagana. Webmasterowi strony chwała za to, ale... od wczoraj próbuję wejść na stronę w celu wysłania zgłoszenia bez skutku. Nie odpowiada i tyle. Nie jest to raczej wina łączy, bo inne strony z domeną gda.pl chodzą bez problemów, a www.harpagan się zbiesił i znikł.
Webmastera proszę o zainteresowanie się problemem. Będę próbował dalej, choć gdybym nie miał na biurku komputera ze sztywnym łączem, wnerwiłbym się już dawno i zrobił to samo, co mój dziadek przed wojną - poszedłbym na pocztę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zgłoszenia przez internet

Witam
Wesoly Jendrusiu u mnie strona dziala bez zarzutow mozliwe ze twoje problemy byly spowodowane chwilowymi klopotami serwera
pozdrawiam Internauta

..spróbuj bezpośrednio:
http://www.harpagan.gda.pl/zgloszenia_h_26/form.php

Innym działa. Mamy tylko drobne problemy z załączaniem kopi dowodu wpłaty. Postaramy się to szybko naprawić.
Narazie dowody wpłaty można wysłać w załączeniu na adres:
harpagan@harpagan.gda.pl

--
Zdrówko

Kłopoty są na szczęście przejściowe. W końcu mi się udało. Wczoraj akurat problemy były przez cały dzień. Być może przyczyną był tłok na serwerze. Po prostu sygnalizowałem. Jeśli innym udaje się wejść na stronę za każdym razem (tak jak mi do niedawna) to całe szczęście.
Pozdrawiam.
Do zobaczenia na starcie.