zła opinia

Witam.Jakiś czas temu dokonaliśmy u tego państwa zakupu włosy które niby były w 80% naturalne plus 20% syntetyków.Jestem pewien że włosy wcale nie były naturalne no chyba że ewentualnie naturalnych włosów było z parę procent którego nie było widać.Włosy wyglądają sztucznie i widać że to nie są naturalne włosy pomimo że pisali że włosy wyglądają w 100% naturalnie.włosy się plączą a pilali że nie.to zwykły chiński butel a nie taki rarytas jak go opisują.obsługa niesympatyczna i lekceważącą klienta.człowiek pytał parę razy o to samo a itak nie dostał odpowiedzi na waźne zadane pytanie.przy drugim zakupie wysłali włosy nie o zamawianym kolorze tylko o innym przez co było trzeba odsyłac.nie polecam tej firmy ani trochę.to moje uwagi innych juź nie chce mi się pisac.pozdrawiam czytających moją opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zła opinia

. Nigdy nie był w sklepie stacjonarnym. Zamówienie złożone mailem, propozycje wysyłki jednego z dwóch odcieni, co zostało zrealizowane. Bezpodstawnie i zupełnie nie na miejscu psuje opinie, ciągle zmieniając zdanie. Ręce opadają...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0