złodzieje

Temat dostępny też na forum: Banino
wychodziłam o 6:00 do pracy i usłyszałam dziwne szmery przy samochodzie, podbiegłam do furtki a tam wyłania się koleś ok.35 lat, ciemny zarost, wystraszyłam się a on do mnie sory i zwiał. Było oczywiście tak ciemno ze sek. i go nie widziałam. Pozostały oczywiste ślady próby ściągnięcia paliwa - dziura w baku. Policja przyjechała, spisała co miała. I koniec spraw bo jak takiego gnoja teraz znaleśc. Mam nadzieje że się jeszcze doigra.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: złodzieje

w jakim rejonie Banina?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie
opisujcie tych typków, opisujcie sytuacje może wspólnie dorwiemy tych ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pszenna

podobno jest kilka marek samochodów z których chętnie ściągają - bo łatwo. Dobrze, że został spłoszony. Kurcze trzeba być czujnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze mówiąc.. wolałbym mieć auto z którego łatwo "wyssać" paliwo.
Po stokroć wolę pusty, niż dziurawy bak.

Aczkolwiek, łudzę się, że potencjalny złodziej najpierw sprawdzi, że jeżdżę na gazie, zanim zabierze się do ściągania tych 2l benzyny, które mam w baku :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehhe :) no ja też na to liczę :)

Niby wielkiej straty nie było bo mój samochód bez rewelacji ale ten szok ze z kolesiem twarza w twarz sie spotkalam a dalej ta bezsilnośc....Spac po nocac nie mozna bo stale tan ,,fiilm'' ze ktos sie pod domem kreci. Zakladajcie alarmy bo to raczej amatorzy.

zaczyna sie na samochodach a skonczy sie na mieszkaniach po tej akcji mam uraz i film jak ja p...

Na rowery też uważajcie .Kradną z podwórka, nawet stare graty.

nam ukradli szuflę do śniegu grabie i szpadel ;/ we wrześniu.

kiedys tego nie było w Baninie. Mieszkam 18 lat tu
Zostawiało się barame otwarta, domu nawet na klucz nie zamykaliśmy.Nic nikomu nie gineło.
Teraz coraz więcej nowych osiedli , wiecej ludzi i kradzieży
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

.... no to dorzucam do zestawu skradzionych rzeczy taczkę, która zginęła z podwórka na przełomie października i listopada. Niby strata niewielka, bo taka taczka 90 zł jest warta, ale fakt, że ktoś wyciągnął łapę po nieswoje powoduje u mnie zmieszanie. I teraz jeszcze te Wasze zaginione rzeczy i niemiłe sytuacje - hmmm trzeba się chyba mocniej uzbroić ii zapolować na dziada, jednego czy ilu ich tam jest.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi we wrześniu zginęły kołpaki z auta pozostawionego przed domem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie złodziej połasił karton po odkurzaczu w którym były różne śmieci plus spora ilość kup psich mojego pupila zebranych z podwórka. Wszystko to razem ważyło mnie więcej tyce co odkurzacz. Śmiałam się z tydzień.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyżby się ukróciło ze ściąganiem paliwa?

pewnie jeśli już to świąteczna przerwa ;)

Inne tematy z forum

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...