złodziejki na Matarni!!!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Kryminalne Trójmiasto
Dziewczyny a w szczególności matki z dziećmi, proszę uważajcie w sklepach na Matarni na złodziejki 3 panie, dwie starsze, jedna młoda, bardzo opalone, jak dla mnie to cyganki ale nie wyglądały, robią sztuczny tłum, napierają, jedna zgaduje o rozmiar dla dzieciaka druga okrada a babki zajęte wybieraniem ciuchów i uspakajaniem rozbrykanych dzieciaków sa łatwa ofiarą, dzis prawie mnie okradły, miałam juz otwartą torebkę a w niej jak to kobieta pełno niepotrzebnych rzeczy a portfel na dnie to nie zdazyły sie dokopać, a ze nie lubię jak jest koło mnie nagle bardzo ciasno to za raczkę dzieciaki i sie wycofałam, normalnie godzinę dochodziłam do siebie jak to w bezczelny sposób robia, a jak mówiłam co wy robicie to w głupa leciały i sie w mig ulotniły , co za tupet, kobitki uważajcie naprawdę, juz nie chodzi o kase ale o stos dokumentów do wyrobienia i stres ..... ufffff
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: złodziejki na Matarni!!!!!

Byłam dzisiaj.
Widziałam dwie podobne do opisanych, ale już obsługa cos chyba wiedziąła, bo zaraz gdzieś dzwoniły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki za ostrzezenie!Teraz bede sie bardziej pilnowac na Matarnii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pilnować torebek to trzeba wszedzie...złodziejki albo "pracuja" w pojedynkę albo własnie robią sztuczny tłum w kilka osob...
i to nie tylko na Matarni ale w Galerii a ostatnio w tesco w Gdyni...masakra...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...