Niestety chyba trafiłem na złego instruktora. Instruktor łukasz m. nie dość, że mnie olewał (przez pierwsze 8 godzin może z 2 godziny w sumie był ze mną w samochodzie, bo musiał plotkować w biurze), to jeszcze zrobił ze mnie jelenia i przez niego straciłem 2 godziny (wyszło nieporozumienie z ustaleniem terminu a on zamiast do mnie zadzwonić to wolał plotkować te 2 godziny). Co z tego, że umiałem zrobić plac z zamkniętymi oczami skoro na mieście słabo mi szło, bo po nim jeździłem może z połowe kursu. Na mieście parkowałem może z 4(!!!) razy w tym ani razu równolegle (przez cały kurs). Niestety taki mierny poziom nauczania musiał skutkować problemami w zdawaniu egzaminu i udalo się dopiero po zmianie szkoły i znalezieniu dobrego instruktora który wolał mnie uczyć a nie plotkować czy jeździć sobie na hot doga. Jeżeli wybieracie tę szkołę to zdecydowanie odradzam instruktora łukasza m. niestety jego lenistwo nie ułatwi wam zdania egzaminu i nauczenia się jazdy samochodem.z tego co czytam inni instruktorzy są lepsi w tej szkole. pozdrawiam i powodzenia na egzaminach ;)