znany kreślarz vs architekt

Mamy szansę współpracować z kreślarzem, który pracował dla magnolii przy projektowaniu/rysunku. Ostatecznie odeszła, aby założyć własną firmę. Wydaje mi się niewiarygodne, aby umieścić magnolię w twoim CV.
Zastanawiam się, czy warto iść z nią w porównaniu z architektem, czy może jest coś więcej, co architekt może zapewnić. Oczywiście uwielbiamy styl magnolii. Budujemy nowy dom w okolicy waco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamy szansę współpracować z kreślarzem, który pracował dla magnolii przy projektowaniu/rysunku. Ostatecznie odeszła, aby założyć własną firmę. Wydaje mi się niewiarygodne, aby umieścić magnolię w twoim CV.
Zastanawiam się, czy warto iść z nią w porównaniu z architektem, czy mo https://omegle.onl/ że jest coś więcej, co architekt może zapewnić. Oczywiście uwielbiamy styl magnolii. Budujemy nowy dom w okolicy waco.
issue gog solved!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki jest koszt budowy domu? (127 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (188 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...

Kartony do przeprowadzki (18 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...