zniżki??

Hej.

Ktoś już dostał zniżki na pkp? Bo do Wrocławia na razie nie dotarły:-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zniżki??

Akurat komputer co go mam nie ma skanera zebym dowód wplaty wyslal , więc specjalnie nawet się nie dziwie że zniżka nie dotarla. Ale bardzo bym prosil o to by w bazie czekała zniżka na drogę powrotna, a najlepiej dwie bo jade z osobą towarzysząca.
W tą strone podroż kosztuje mnie 145,84 i z tej okazji pozdrawiam wszystkich co wierza w PKP.

Do mnie też do dziś nie dotarły, choć zapewniano mnie, że zostały wysłane w poniedziałek.(rozmawiałem telefonicznie z szefową sekretariatu we wtorek). Albo nie przyjdą wcale, albo jutro, kirdy będę już w okolicy Bydgoszczy pewnie....

Pozdrawiam
Paweł

ufff... wlasnie wyciagnalem ze skrzynki.
Natomiast jest inny kanal - karteczka, zeby sobie od razu kupic powrotny, bo w Rytlu nie ma kasy - problem w tym, ze wg. tego co jest na kartce, to nie wydadza powrotnego jak nie bedzie podbita karta, ze uczestniczylo sie w rajdzie, a to oznacza, ze tak sie nie da. Jezeli mozna bedzie kupic znizke w Chojnicach lub Czersku, to dla mnie nie problem - dojade rowerem:-) Ale co z pieszymi??
Czy ktos z Organizatorow moglby wyjasnic jakos ta sytuacje?

Jeśli na stacji nie ma kasy to bilet kupujesz u kierpocia (konduktora) bez żadnych dopłat. Oczywiście na kartce musi być potwierdzenie uczestnictwa w rajdzie. Sprawdzone na wiosennym Harpie.

Pozdrawiam
Paweł

ok. dzieki.
Mam tylko nadzieje, ze kierpoc nie przyczepi sie, ze bede wracal do Wroclawia przez Tczew:-)

Wielka prośba do organizatorów na przyszłośc: aby wydłuzyc o jeden dzień ważność zniżki. Bo traci ona ważność w dniu zamknięcia bazy. Dla mieszkancow Pomorza nie stanowi to problemu, bo mają blisko do domu, ale jezeli ktoś mieszka na południu kraju to traci ona ważność w połowie trasy. Mialem z tym problem rok temu, to samo bylo teraz.