znizki + zgloszenia

widze ze komentarze co do listy zgloszen nie ustaja :) wbrew pozorom - jako organizatorzy nie mamy powodow do smiechu - wyjasniam zatem zeby uciac spekulacje - mielismy "drobne" problemy z serwerem - dletego pewna czesc osob nie zostala umieszczona na liscie :)

dostalismy sporo informacji ze brakuje pewnej liczby osob - ciesze sie ze sledzicie strone na bierzaco - ale czasami wezcie na wstrzymanie ;))))

Leszek poswiecil ostatnie 24 godziny na doprowadzenie wszystkiego do ladu i skladu /co z pewnoscia zauwazyliscie po odpowiedziach na swoje mejle/ za co mysle ze nie tylko z mojej strony naleza mu sie wielkie brawa - dzieki temu przez swieta bedziecie mogli spac spokojnie ;)

mysle ze teraz wiecie jak cenne jest posiadanie wplaty wpisowego - zawsze jestescie udowodnic jego zaplate - nawet przy zapisach przed startem!!!!

Jędruś - o tym ktory masz numer przekonasz sie juz w czwartek wieczorem ;) do tego zcasu zostanie umieszczona poprawiona lista ;)

pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: znizki + zgloszenia

Wielkie dzięki za informację. Maila dostałem. Mam nadzieję, że zniżki dotrą do wszystkich potrzebujących na czas. Ja na szczęście mam zniżkę 99% od pracodawcy. Święty Piotr zadbał, jak zapewne zauważyliście, o pogodę podczas ostatnich przedharpaganowych treningów. Miejmy nadzieję, że za 10 dni będzie równie pięknie. Pozdrawiam wszystkich organizatorów i uczestników Harpagana i życzę wspaniałych, radosnych Świąt Wielkanocnych. Do zobaczenia w Elblągu.

Na przyszłość proponowałbym zrobienie prostego formularza zgłoszeniowego na stronie. Wam to oszczędzi roboty z robieniem listy zgłoszonych i odpisywania na alarmowe maile, a delikwent od razu zobaczy potwierdzenie i będzie spokojnie spał...

dostaniesz do reki podczas zapisow krotka ankiete do wypelnienia - jest tam przewidziane miejsce na uwagi mogace w przyszlosci usprawnic i uatrakcyjnic organizacje Harpa

zgodnie z obietnica - dzisiaj z rana zostaly wyslane ostatnie znizki kolejowe :)

GRATULUJE NARESZCZIE UDANEJ I SWIETNEJ LISTY ZGLOSZONYCH.
WRESZCIE SIE DOCZEKALISMY,ALE OPLACALO SIE:)
POZDRAWIAM:)