zróbmy sami coś dla siebie(PRZYJEMNOŚĆ)

zróbmy sami coś dla siebie(PRZYJEMNOŚĆ)
Jak napiszę to co większość facetów -to też prawda:-) ...w związku,niezobowiązujące spotkania,itp. Spotkam się z kobietą 35-45 lat,raczej szczupłą,zadbaną,dyskretną.Mam co powiedzieć i o czym,często jednak nie mam potrzeby gadać o wszystkim. Często potrafię doprowadzić do śmiechu(czasem rozmywam makijaż),osoby w moim towarzystwie czują się dobrze(widzę i czuję to) potrafię też być może zirytować,podnieść czasem ciśnienie...jednym słowem jestem tylko facetem lat 47 /180cm,normalna sylwetka no i oszczędnie kędzierzawy ,chcę kupić karnet do GYM...może Ty też.. wiem.że ta rubryka to taki rodzaj castingu...większość facetów się tu pręży...napina ..każdy chce być jak ten paw zauważony....co prawda śmieszne to ale ja to samo robię...takie życie...pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjennoscia dla mnie beda zakupy.W drogich sklepach...?
Kobieta chcaca sobie zrobic przyjemnosc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...