zupełny brak profesjonalizmu

Niestety, chcąc zakupić wybraną nieruchomość byłam zmuszona współpracować z MEBHouse. W całym procesie pośredniczka wykazała się kompletnym brakiem profesjonalizmu - od początku była niemiła i napastliwa, podejście "to wam zależy, by kupić, a nie mi, by sprzedać". Co gorsza, już na etapie konstruowania umowy, wykazała się sporą ignorancją połączoną z nieustępliwością (mam rację bo tak - mimo że mówiła kompletne bzdury niemające odzwierciedlenia w prawie). Po twardych negocjacjach, składających się z kilkunastu wymienionych maili i telefonów (a mających na celu usunięcie błędnych, niezgodnych z prawem zapisów z umowy przedwstępnej) ustaliliśmy wreszcie wersję ostateczną dokumentu na którą zgodziły się obie strony. Podczas podpisywania umowy okazało się, że... obowiązująca jest według niej wersja pierwotna, bez naniesionych przeze mnie poprawek. Zwrócenie uwagi pośredniczce poskutkowało reakcją krzyku (że tak musi być bo musi) oraz reakcją "nie musicie kupować tego mieszkania". Jednym słowem - zachowanie kompletnie nieprofesjonalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to chyba nie do końca prawda :P Pani "Aniu" :) Miałem okazję współpracować wielokrotnie z tym biurem i przemiłą Panią właściciel. Oczywiście w całej sytuacji MEB House reprezentował drugą stronę, a nie Panią ? więc dbał o jak najlepsze warunki dla swojego klienta a nie dla Pani co mogło się nie do końca pokrywać z Pani zamiarami :) więc tak naprawdę Pani wiadomość o ile prawdziwa to tylko pochwała dla MEB House :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0