zwiedzanie Gdańska - gdzie kupić dobry tani rower

I am sorry, I do not speak Polish.

I will be visiting Gdansk (from Stany Zjednoczone) from mid June to Mid July. Is there a location when I may purchase a used bike, single speed preferred, around 1200pln?

Google Translate:

Przykro mi, nie mówię po polsku.

Będę odwiedzać Gdańsk (od stany usa) od połowy czerwca do połowy lipca. Czy istnieje miejsce, gdy mogę kupić używany rower, preferowane Single Speed, około 1200pln?

Thank you

William
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zwiedzanie Gdańska - gdzie kupić dobry tani rower

http://olx.pl/sport-hobby/rowery/gdansk/q-Ostre-ko%C5%82o/?search%5Bdescription%5D=1

blokada antyspamowa na język angielski... oops...

either OLX or allegro.pl

"ostre koło" = fixie

ale moze to nie musi byc single speed, wtedy zakup moze byc taniej niz wynajem np. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-sportowy/rower-meski-26-ogl58976399.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję Ci. Jeden z moich kolegów nie podkreślić OLX. Jak będę w Gdańsku na miesiąc Ja planuje na kupowanie.

Czy to możliwe, aby podnieść rower w tym samym dniu? Podobny do chodzenia do sklepu rowerowego i wychodzi z nim?

Dzięki,

William

to możliwe, ale niekonieczne.
OLX to jest gielda, nie sklep. umawiasz sie na wszystko. nie ma reguł jak allegro.pl albo ebay.com

ze sprzedającym ustalacie ostateczną cenę, czasem dopiero przy ogladaniu towaru, płacisz i od razu zabierasz, chyba że się umówicie inaczej. (jak ci to google przetłumaczy nie wiem, might be funny)

przykład:
dziś wypatrzyłem na OLX tanią piastę Torpedo 36 sprocketts, no gear, zadzwoniłem, podjechałem i już ją mam.

Niestety nie taką jak mi potrzebna, ale wziąlem, była niedroga, kiedyś sie przyda. Ale poluję na Bendix Yellow, tu w Europie będzie trudno, to US 60ties, a eBay to droga przesyłka :-)

Will może to my się dogadamy, ty mi przywieziesz taką sprawną piastę Bendix, a ja ci pożyczę rower na miesiąc :-) If interested, send contact SMS to +48794117505, we follow via skype or email :-)

Inne tematy z forum

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...