użytkownicy programów komputerowych

Zwracam się do Was z prośbą. Pomóżcie mi znaleźć skuteczny program blokujący wyskakujące okna reklamowe. Wbudowane w przeglądarkę są nieskuteczne. Potrzebuję też sterowniki audio i wideo do ,Androida', konkretnie na tablet, typu K-Lite Codec Pack lub podobne. Proszę o jakieś namiary na te programy. UWAGA!! To nie jest żart. Dowcipnisie niech sobie odpuszczą komentarze. Rozsądne dyskusje na ten temat są oczywiście dozwolone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: użytkownicy programów komputerowych

Napisz na priv a odpowiem ci jak sobie z tym poradzisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz bana na google?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w 90% wystarczy adblock plus - i co ważne - załadowanie filtrów z jego bazy, defaultowo są one nieaktywne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki. Ale to jest g.... warte. Przeraźliwie spowalnia pracę przeglądarki. Cokolwiek chcąc zrobić to można jobla dostać. To już naprawdę nie ma nic lepszego. Aleś mi doradził :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie wchodz na strony warezowe, o "rozowych" tresciach i innych nie do konca legal to mniej bedzie tego badziewia bedzie ;)
ad block pod firefoxa blokuje sporo i skutecznie. korzystam tylko z niego i jestem mega zadowolony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To miło, że jesteś zadowolony z tego blokera. Nie chcę zdecydowanie kwestionować tego, bo nie w tym rzecz. Uwierz mi, że pisząc powyżej tak to wyraziłem gdyż byłem po prostu zły, adblock naprawdę utrudniał działanie. Posługuję się Operą i możliwe, że na operę może tak działać. Co do programów warezowych, to w dużej mierze masz rację. Kiedyś dałem się wpuścić w jakiś program z wareza, no i bez problemów się nie obyło.
Aczkolwiek pobrałem równiez inny program, który używam do dziś i nie mam podstaw do narzekania. Ale trafiłem też na bardzo dobrą wiadomość dla użytkowników(głównie opery), że AdMuncher niebawem wypuści na rynek produkt darmowy jako 5-tą wersję. Wystarczy tylko zarejestrować i pobrać darmowy klucz. Jak dla mnie to super sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...