Menu "Walentynkowe" 14.02.2010AperitifKieliszek francuskiego wina musującego
Przystawka Trzy krewetki "Black Tiger" na musie z avocado
i chrupiącym tostem
PóźniejDuet ostryg na lodzie z cytryną
Zupa Krem ze szparagów z kozim mlekiem i orzechami włoskimi w towarzystwie mgiełki z kardamonu
Danie główne dla PaniSzampańskie roladki ze schabu cielęcego w sosie ze smardzów i trufli z kluseczkami i surówką z selera i brzoskwini
Danie główne dla PanaAtlantycki halibut podany na sosie imbirowo-porowym z grillowana cukinią
Deser dla dwojgaMiłosny torcik czekoladowo-bananowy z daktylami cynamonem osypany ziarnami granatu
NapojeWoda mineralna, kawa lub herbata
Cena za menu dla 2 osób 300zł
Wyrazy szacunku
Mariusz Stasiuk
Rezerwacja pod numerem 602-722-602
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.