stat
Impreza już się odbyła

Mark Shannon (enolog z Kalifornii) i Elvezia Sbalchiero (guru marketingu z Friuli), poznali się i zakochali w sobie w 1997 roku na Sycylii, by nastepnie włożyć całe swoje serce oraz wiedzę i doświadczenie w projekt A Mano! A efekty tej miłości i determinacji będziemy mieli przyjemność zaprezentować Państwu podczas wieczoru degustacyjnego, już 27 lutego o godzinie 18:00 w Zafishowani WINE bar&store!

lis 22

piątek, g. 18:00

bilety 220 zł
gru 3

wtorek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 50 zł
Kup bilet
Degustację poprowadzą: Dariusz Knyszyński gość specjalny, przedstawiciel Noma Wina Włoskie oraz manager restauracji Zafishowani - Grzegorz Bednarski. Za stronę kulinarną odpowiedzialny będzie Szef Kuchni - Jarosław Kaszuba.


- W MENU -


2022 A-MANO IMPRINT OF MARK SHANNON
I.G.T. PUGLIA, FALANGHINA 
+ ceviche z pstrąga tęczowego z Naturalnej Hodowli Pstrąga Zielenica / pomarańcza / chili / kolendra / mango / kawior z pstrąga

2022 A-MANO
I.G.T. PUGLIA, FIANO, GRECO
+ boczniak / zioła / majonez / finger lime

2022 A-MANO ROSATO
I.G.T. PUGLIA, PRIMITIVO
+ halibut / zapiekane puree ziemniaczane / sos truskawkowy / limonka / olej zielony / marchewka

2021 A-MANO IMPRINT OF MARK SHANNON 
I.G.T. PUGLIA, SUSUMANIELLO                                                      
+ udziec cielęcy duszony / skorzonera / podgrzybek / polenta

2021 A-MANO IMPRINT OF MARK SHANNON 
I.G.T. PUGLIA, PRIMITIVO 
+ ganache czekoladowy / pomarańcza kompresowana / słony karmel

 

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    180 zł
Rezerwacje:
Manager restauracji: Grzegorz Bednarski: info@zafishowani.pl

Ilość miejsc na wydarzenie jest ograniczona.
Po wydarzeniu będzie możliwość zakupu degustowanych win.