stat
Impreza już się odbyła
gru 12

piątek, g. 19:30

Gdynia,
bilety 120 zł
wyprzedane
gru 18

czwartek, g. 18:00

Sopot,
bilety 69 zł
Spędźcie wyjątkowy wieczór andrzejkowy w TYGLACH!

Już 30 listopada o godzinie 19 skosztujecie magicznego menu degustacyjnego autorstwa chefa Michała Stężalskiego. To będzie niezwykła uczta dla zmysłów i prawdziwa atrakcja dla wszystkich, którzy kochają nietuzinkową kuchnię.

Doskonałe smaki potraw podkreślą wyborne wina z winnicy Turnau, która jest jedną z największych i najlepszych w Polsce.

Kolację poprowadzi Maciej Karpiński Dyrektor ds. sprzedaży i marketingu z Winnicy Turnau oraz wielki pasjonat i znawca win.

Cena: 350 zł / os;
W wariancie z wine pairingiem 520 zł / os

Zapraszamy do składania rezerwacji drogą mailową na adres: kontakt@tyglebistro.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.