Czas bliżej poznać AMARETTO! Ten włoski napój, który zachwyca swoim migdałowym smakiem i lekko gorzkawym posmakiem, można wykorzystać do tworzenia wybornych koktajli i pysznych deserów. A dzięki swojej długiej i ciekawej historii oraz różnorodnym zastosowaniom, z pewnością zasługuje na swój własny dzień, który ustanowiono na 19 kwietnia!
Czy świętujemy ten dzień?
Oczywiście!
Obserwujcie nas, a opowiemy Wam więcej o tym zacnym trunku, a tymczasem
łapcie menu:Amaretto Sour_30 plnpuszysty / delikatny / zmysłowy
amaretto - Bacardi 4 - cytryna - białko
Godfather_32 plnmocny / charakterny / wariat!
Dewar's 12 - amaretto
Amaretto Highball_34 plnorzeźwiający / słodki / wyrazisty
Dewar's 15 - amaretto - piwo imbirowe
Do zobaczenia przy barze, 19 kwietnia!