Zapraszamy na wieczór w wyjątkowej atmosferze w klimatach Złotych Przebojów minionych lat. Dzięki obecności wróżki wprowadzimy Was w magiczny nastrój. Tego wieczoru zasmakujecie również naszej wyśmienitej kuchni.Poniżej przedstawiamy trzy pakiety menu dla 10 osób. Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości.
PAKIET ANDRZEJKOWY nr 1Alkohole oraz Napoje:Wódka Finlandia, Napoje bezalkoholowe, woda kawa oraz herbata.
Zimne zakąski:roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
roladka z szynką parmeńską, suszonym pomidorem i mozzarellą
schab pieczony ze śliwką
roladka naleśnikowa z łososiem wędzonym i chrzanowym serkiem
pierożki z farszem jarskim
mini szaszłyki caprese
dwie duże deski smakołyków a w nich
sery żółte, sery pleśniowe, kabanosy, wędliny, ogórki kiszone, papryczki marynowane, smalczyk, smarowidełko twarogowe, pieczywo.
Sałatka:tradycyjna sałatka grecka z serem feta
Zupa:staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 110 złotych od osoby.PAKIET ANDRZEJKOWY nr 2Alkohole oraz Napoje:Wódka Finlandia, Napoje bezalkoholowe, woda kawa oraz herbata.
Zimne zakąski:roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
ciastko francuskie z serem i szynką
łosoś macerowany w sosie sojowym
bagietka z pastą z wędzonej makreli
śledzik w śmietanie z cebulką
pierożki z farszem jarskim
Zakąski na ciepło:pikantne skrzydełka z kurczaka
zapiekana cukinia faszerowana mięsem mielonym
szaszłyki warzywne/wegetariańskie
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 130 złotych od osoby.PAKIET ANDRZEJKOWY nr 3Alkohole oraz Napoje:Wódka Finlandia, Napoje bezalkoholowe, woda kawa oraz herbata.
Zupa:gulaszowa
Danie główne:zrazy wołowe w sosie własnym z pieczonymi ziemniaczkami w ziołach oraz sałatką z sosem winegret
Zimne zakąski:
roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
rożki z tortilli z kurczakiem i pikantnym farszem meksykańskim
pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
tatar z czerwonego śledzia na razowcu
łosoś macerowany w sosie sojowym
roladka naleśnikowa z łososiem wędzonym i chrzanowym serkiem
ciastko francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta
bruschetta z pomidorami i parmezanem
Sałatka:sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 160 złotych od osoby.Pełną ofertę znajdziecie na naszej stronie internetowej
www.poklad.plWięcej informacji oraz rezerwacje:Katarzyna Demkowicz
tel: 730-163-415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl