Zapraszamy na wieczór w wyjątkowej atmosferze w klimatach Złotych Przebojów minionych lat. Dzięki obecności wróżki wprowadzimy Was w magiczny nastrój. Tego wieczoru zasmakujecie również naszej wyśmienitej kuchni. Pakiety cateringowe już od 130 zł/osobę.
PAKIET ANDRZEJKOWY nr 1 w propozycji dla 10 osóbAlkohole i napoje:4 x 0,5l wódka Finlandia
4 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
Zimne zakąski:roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
roladka z szynką parmeńską, suszonym pomidorem i mozzarellą
rożek z pikantnym farszem meksykańskim z kurczakiem
schab pieczony ze śliwką
pierożek z farszem jarskim
mini szaszłyk caprese
łosoś macerowany w sosie sojowym
śledzik w śmietanie z cebulką
Sałatka:tradycyjna sałatka grecka z serem feta i oliwkami
barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą,
bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 1300 zł brutto (130 zł brutto /osoba)PAKIET ANDRZEJKOWY nr 2 w propozycji dla 10 osóbAlkohole i napoje:5 x 0,5l wódka Finlandia
5 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
10 x kawa/herbata
Zimne zakąski:muffinka z szynką, papryką i serem
pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
ciastko francuskie z serem i szynką
bagietka z pastą z wędzonej makreli
roladka naleśnikowa z łososiem wędzonym i chrzanowym serkiem
pierożek z farszem jarskim
bruschetta z pomidorami i parmezanem
2 x duża deska smakołyków (sery żółte, sery pleśniowe, kabanosy, wędliny, ogórki kiszone, papryczki marynowane, smalczyk, smarowidełko twarogowe, pieczywo)
Zakąski na ciepło
(serwowane na półmiskach):satay z kurczaka w sosie orzechowym
burrito z mięsem mielonym
szaszłyk warzywny/wegetariański
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą,
bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 1550 zł brutto (155 zł brutto /osoba)PAKIET ANDRZEJKOWY nr 3 w propozycji dla 10 osóbAlkohole i napoje:5 x 0,5l wódka Finlandia
5 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
10 x kawa/herbata
Zupa:tradycyjny polski żurek
Danie główne:polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniaczkami w ziołach oraz sałatką z sosem winegret
Zimne zakąski:roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
rożek z tortilli z kurczakiem i pikantnym farszem meksykańskim
śliwka zawijana boczkiem
pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
tatar z czerwonego śledzia na razowcu
roladka naleśnikowa z łososiem wędzonym i chrzanowym serkiem
ciastko francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta
bruschetta z rukolą, kozim serem i suszonymi pomidorami
Sałatka:sałatka Cezar z kurczakiem
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 1800 zł brutto (180 zł brutto /osoba)Istnieje możliwość wykupienia pakietu dla mniejszej lub większej liczby osób (minimum 4 osoby)
Polecamy również rezerwację noclegu u naszego Partnera:Hola Gdynia
ul. Starowiejska 1, 81-356 Gdynia
tel. +48 58 573 12 05
booking@hola.gdynia.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.