Tym razem przeniesiemy się na ... BARDZO DZIKI ZACHÓD ... W Saloonie Pod Lipami pod okiem szeryfa odbędzie się dzika zabawa kowboje kontra indianie. Nie może Was zabraknąć !!!
Szeryf DJ Gucio
Menu w formie bufetu
Napoje gazowane i niegazowane bez ograniczeń
Wróżka
MENU Obiadokolacja (porcjowana) Dziki Rewolwer Luckiego - udko faszerowane, pieczony ziemniak z sosem tzatziki oraz warzywa oprószone prażonymi migdałami
Zakąski zimne w formie bufetu
Gorączka złota - deska serów
Przysmak Daltonów - pasztet w sosie figowym
Omlet z Dallas z łososiem i serkiem ricotta
Polowanie z Apaczami - półmisek mięs pieczonych i kiełbas
Sałatka strażnika z Teksasu - sałatka z kurczakiem, sałatka gyros
Indiańskie przysmaki - humus z krakersami
Kowbojska mini tortilla
Pierś drobiowa wodza Irokeza z sosem chrzanowym
Pieczywo, masło, dipy
Na ciepło po 22.00
Uczta na dzikim zachodzie - udziec wieprzowy, żeberka
Barszcz z pasztecikiem szeryfa
Deser
Wybór ciast plemienia Dakota
Napoje
Sok, woda, napoje gazowane - bez ograniczeń
Kawa, herbata w formie bufetu
WARUNKI REZERWACJI Potwierdzenie rezerwacji stanowi wpłata zadatku w wysokości 50 zł./os. (dopłata do całości do 15.11.2016)