ZUPA :
Krem z dyni piżmowej podany z prażonymi pestkami słonecznika i pesto ziołowym
II DANIE :
Wolno duszona w warzywach korzeniowych i świeżych ziołach gicz Indycza podana na sosie porowym z ziemniakami z wody i brokułem
DESER :
Bufet domowych ciast
BUFET ZIMNY :
Galareta z kury wiejskiej i warzyw
Śledź po wiejsku marynowany w occie i cebuli
Jaja faszerowane na dwa sposoby
Pasztet z warzyw z wędzoną śliwką
Pieczeń z soczewicy kaszy jaglanej i ciecierzycy ze szpinakiem
Deska pieczystych mięs:
Karkówka w ziołach i czosnku pieczona
Pałki z kurczaka w lekko pikantnej marynacie
Rolada z wieprza wypełniona grzybami
Rolada z kurczaka wypełniona warzywami
Pasztet po wiejsku pieczony
Kotlety z wieprza
SAŁATKI:
Mix Sałat z mozzarellą i balsamiczno ziołowym dresingiem
Sałatka Cezar
DODATKI:
Pieczywo , masło, ogórki kiszone, smalec ,sosy zimne
NA CIEPŁO PO PÓŁNOCY:
Lekko pikantna Zupa Gulaszowa
Bigos myśliwski
NAPOJE:
Serwis Kawowy oraz Herbaciany dostępny przez całą uroczystość
Woda z miętą i cytryną b/o
Alkohol własnym zakresie lub kupiony u Nas w Barze w promocyjnych cenach !!!
CENNIK ALKOHOLI
Piwo :
Kasztelan niepasteryzowany 0,5l - 6zł
Okocim premium pils 0,5l - 6zł
Carlsberg 0,5l - 6zł
Starogdańskie niefiltrowane 0,5l - 9zł
Wino :
Wino domu białe lub czerwone 0,5l - 20zł
Wódki :
Wyborowa 0,5l - 35zł
Finlandia 0,5l - 50zł
Żubrówka Biała 0,5l - 35zł
Whiskey :
Ballantines finest 0,7l - 100zł
NAPOJE :
Pepsi , 7Up 1l - 7 zł
Soki serwowane w dzbankach - jabłko lub pomarańcz 1,3l - 9 zł