ZUPA - Krem z dyni piżmowej podany z prażonymi pestkami słonecznika i pesto ziołowym
II DANIE - Wolno duszona w warzywach korzeniowych i świeżych ziołach gicz Indycza podana na sosie porowym z ziemniakami z wody i brokułem
DESER- Bufet domowych ciast
BUFET ZIMNY - galareta z kury wiejskiej i warzyw,
- śledź po wiejsku marynowany w occie i cebuli,
- jaja faszerowane na dwa sposoby,
- pasztet z warzyw z wędzoną śliwką,
- pieczeń z soczewicy kaszy jaglanej i ciecierzycy ze szpinakiem,
Deska pieczystych mięs:
- karkówka w ziołach i czosnku pieczona,
- pałki z kurczaka w lekko pikantnej marynacie,
- rolada z wieprza wypełniona grzybami,
- rolada z kurczaka wypełniona warzywami,
- pasztet po wiejsku pieczony,
- kotlety z wieprza.
SAŁATKI- mix Sałat z mozzarellą i balsamiczno ziołowym dresingiem,
- sałatka Cezar.
DODATKI- pieczywo , masło, ogórki kiszone, smalec ,sosy zimne
NA CIEPŁO PO PÓŁNOCY- lekko pikantna Zupa Gulaszowa,
- bigos myśliwski.
NAPOJE- serwis kawowy oraz herbaciany dostępny przez całą uroczystość,
- woda z miętą i cytryną,
- alkohol we własnym zakresie lub kupiony u nas w Barze w promocyjnych cenach.
CENNIK ALKOHOLI- Kasztelan niepasteryzowany 0,5 l - 6zł,
- Okocim premium pils 0,5 l - 6 zł,
- Carlsberg 0,5 l - 6 zł
- Starogdańskie nieflirtowane 0,5 l - 9 zł.
Wino:
- wino domu białe lub czerwone 0,5 l - 20 zł
Wódki:
- Wyborowa 0,5 l - 35 zł,
- Finlandia 0,5 l - 50 zł,
- Żubrówka Biała 0,5 l - 35 zł
Whiskey:
- Ballantines finest 0,7 l - 100 zł
NAPOJE- Pepsi, 7up 1l - 7 zł
- soki serwowane w dzbankach - jabłko lub pomarańcz 1,3 l - 9 zł