stat
Impreza już się odbyła
Wydarzenie aktualne
Noc Muzeów - Teatr BOTO

Andrzejki 2019 - Noc pełna magii! Opinie (2)

bal

Po raz kolejny zapraszamy Państwa w podróż w świat magii, wróżb, cudownej kuchni i niezapomnianej zabawy. To będzie wspaniała i magiczna noc, która uchyli wrota do tajemniczej, nieznanej przyszłości.

kwi 27-28

sobota - niedziela, g. 20:00

maj 12

niedziela, g. 13:00

Gdańsk, ul. Spacerowa 65
O magiczne smaki zadba osobiście Szef Kuchni Kamil Piekalski i jak na piekielnego szefa przystało będzie gorąco... o wspaniałą energię na parkiecie zadba Dj Ryś.

W cenie biletu 129 zł zapewniamy:
> powitalnego drinka dla każdego, dla Andrzeja podwójny drink 
> doskonałą całonocną zabawę z Dj-em
> pokaz sztuki odcinania butelki szampana za pomocą szabli
> wizytę profesjonalnej wróżki i możliwość nieodpłatnego skorzystania z usługi
> efektowny i niezwykły klimat wydarzenia z widokiem na zatokę
> wyborne dania podane w formie bogato zastawionego bufetu
> zimne i gorące napoje bezalkoholowe (bez limitu)
> pół lira wódki lub karafka wina na parę
> rezerwację miejsc siedzących przy elegancko nakrytych stołach
> andrzejkowe konkursy i zabawy a w tym....
   Znajdź ukrytego orzecha w swoim daniu i wygraj   specjalnego drinka do odbiory przy barze
> loterię z nagrodami -  vouchery do wykorzystania w Winnicy

Dodatkowo:
Pokój w specjalnej cenie 220 zł/doba ze śniadaniem. Ilość pokoi ograniczona
Drink bar pełen pysznych tajemniczych eliksirów w promocyjnych cenach
Możliwość kupienia biletu na sylwestra z rabatem 5 %
Zapraszamy serdecznie i zachęcamy do rezerwacji miejsc!

Menu:
Przystawka
Łosoś w zalewie z bursztynu bałtyckiego na toście francuskim

Zupa
Krem z dyni z chrustem z prosciutto

Danie główne
Zrazy wołowe w sosie z podgrzybka i borowika szlachetnego
Kasza bulgur z warzywami
Buraczki zasmażane
Surówka z kaszubskiej kapusty kiszonej
Pikle z marynowanej dyni

Na słodko
Mini Pavlowa z mascarpone i owocami sezonowymi
Mini brownie z pomarańczą
 
Bufet na zimno
Sałatka z polędwicy wieprzowej sous vide z sosem balsamicznym z malinami
Sałatka z kozim serem, pesto, orzechami i marynowaną gruszką
Śledź w trzech odsłonach, salsa curry i śmietana
Deski serów szlachetnych i wędlin długo dojrzewających z owocami
Mini tosty z pastą z tuńczyka i słodka papryką
Mini roladki z łososiem i karmelizowanym porem

Na ciepło 23.00
Szynka pieczona z sosem chrzanowo - żurawinowym, pieczonymi ziemniakami z dodatkiem ziół i kapustą na krótko

Na ciepło 01.00
Czerwony barszcz z pasztecikiem francuskim.

Serdecznie zapraszamy!!