Zapraszamy na wyjątkową noc andrzejkową!
W programie:
- zabawa taneczna przy akompaniamencie DJ'a
- wróżby i przepowiednie
- bogate menu specjałów naszego Szefa KuchniPakiet IPRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 4l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- roladka naleśnikowa nadziewana kremowym serkiem i łososiem wędzonym
- śledzik w pikantnej oliwie
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki małosolne, pastę twarogową oraz pieczywo
Zupa (serwowana po północy):
- staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 70zł brutto od osoby.
PAKIET IIPRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- tatar z czerwonego śledzia na razowcu
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- roladka naleśnikowa nadziewana szpinakiem i kremowym serkiem
Dania na ciepło (serwowane na półmiskach):
- pikantne, kruche pierożki z farszem warzywnym
- satay z kurczaka w sosie orzechowym
- spring rolls z kurczakiem i mozzarellą w sosie chili
- krewetki w tempurze z sosem teryaki
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 80zł brutto od osoby.
PAKIET IIIPRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- schab pieczony z figami i marynowany w białym winie
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- tatar z czerwonego śledzia na razowcu
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- ciasteczka filo ze szpinakiem i serem feta
Sałatki:
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta
Zupa:
- krem z zielonego groszku z jogurtem i miętą
Danie główne:
- polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym podana z pieczonymi ziemniaczkami z rozmarynem oraz sałatą z sosem winegret.
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 95zł brutto od osoby.
PAMIĘTAJ!!!
Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.
Zapraszam do kontaktu
Dorota Richert
Dyrektor ds. sprzedaży
e-mail: d.richert@atutgdynia.com.pl
e-mail: dorota@poklad.pl
telefon: (+48) 500 118 897
Katarzyna Demkowicz
Specjalista ds. sprzedaży
Tel.: 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl