Złote lata 80-te polskiej gastronomii
Serdecznie zapraszamy wszystkich Państwa
30 listopada do Restauracji Hotelu Haffner na imprezę Andrzejkową.
Wspaniałą zabawę w szalonych rytmach granych na żywo poprowadzi zespół muzyczny.
Dla wszystkich Gości przewidzieliśmy:- imprezę przy dźwiękach muzyki na żywo,
- wyśmienite menu w formie bufetu,
- promocyjne ceny alkoholi,
- konkursy z nagrodami.
Cena: 145 zł/osoba
Rezerwacje: +48 58 550 99 64 lub +48 58 550 98 50 lub b.sadowski@hotelhaffner.pl
MENU ANDRZEJKOWEZIMNE PRZEKĄSKISzczupak faszerowany podany w całości na postumencie z ryżu
Siekany śledź bałtycki z dodatkami
Wybór jajek faszerowanych
Galareta wieprzowa z warzywami i kroplą octu
Galantyna z kurczaka
Deska mięs i pasztetów
SAŁATKISałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z pieczonymi kabanosami, ogórkiem i cebulą
Sałatka z białej fasoli i świeżych warzyw
Bukiet surówek
ZUPYFlaki po sopocku
Zupa ogórkowa z kawałkami kurczaka
DANIA GŁÓWNEFilet z dorsza skropiony sosikiem z cytryny
Kotlet de volaille
Golonka wieprzowa duszona w kiszonej kapuście z dodatkiem kminku
Wołowina w sosie chrzanowym
Bigos wg starego przepisu
Ziemniaki puree / kluski śląskie
Buraczki zasmażane / marchewka z groszkiem
DESERYBajaderki orzechowe oraz gniazdka Poznańskie
Rolada z galaretką oraz Marcello