Jak co roku postanowiliśmy zorganizować dla Was najlepsze ANDRZEJKI w Trójmieście!
W programie imprezy:- zabawa do białego rana przy dobrej muzyce DJa
- wróżby i przepowiednie przeprowadzone przez prawdziwą wróżkę
- bogate menu naszego Szefa Kuchni
- magiczne promocje na barze
- gwieździsta atmosfera
Na tą wyjątkową noc przygotowaliśmy dla Was specjalne menu Andrzejkowe. Zachęcamy do rezerwacji!
Pakiet I
PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osóbIstnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem 10x40g
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku 10x40g
- roladka naleśnikowa nadziewana kremowym serkiem i łososiem wędzonym 10x40g
- śledzik w pikantnej oliwie 10x40g
- mini tarty ze szpinakiem i śmietaną 10x40g
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki
małosolne, pastę twarogową oraz pieczywo
Zupa (serwowana po północy):
- staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym
wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 80zł brutto od osoby.
Pakiet II
PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osóbIstnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym 10x40g
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem 10x40g
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku 10xx40g
- tatar z czerwonego śledzia na razowcu 10x40g
- terina drobiowa z ryb morskich 10x40g
- mini tarty ze szpinakiem i śmietaną 10x40g
Dania na ciepło (serwowane na półmiskach):
- pikantne skrzydełka z kurczaka 10x120g
- satay z kurczaka w sosie orzechowym 10x120g
- szaszłyki rybne z grillowanymi warzywami 10x120g
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym
wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 90zł brutto od osoby.
Pakiet III
PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osóbIstnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- schab pieczony z figami i marynowany w białym winie 10x40g
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem 10x40g
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku 10x40g
- tatar z czerwonego śledzia na razowcu 10x40g
- terrina drobiowa z ryb morskich 10x40g
- mini tarty ze szpinakiem i śmietaną 10x40g
Sałatki:
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta
Zupa:
- krem grzybowy z grzankami
Danie główne:
- polędwiczka wieprzowa polana białym sosem z czarnym pieprzem podana z pieczonymi
ziemniaczkami gratin oraz sałatą z sosem winegret
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym
wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100zł brutto od osoby.
PAMIĘTAJ!!!
Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię
GRATIS.
Zapraszamy do kontaktu
Dorota Richert
e-mail: d.richert@atutgdynia.com.pl
e-mail: dorota@poklad.pl
telefon: (+48) 500 118 897
Katarzyna Demkowicz
Tel.: 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl