stat

Andrzejki to czas magii, wróżb i wyjątkowej atmosfery - ale także doskonała okazja, by zatrzymać się na chwilę i oddać przyjemnościom.

29 listopada zapraszamy Państwa na niezwykłą kolację w ciemności przy blasku świec, w której tradycja spotyka się z nowoczesną kuchnią, a aromaty jesieni łączą się z nutą egzotyki.

Nasz Szef Kuchni przygotował menu pełne kontrastów i harmonii lekkie i zaskakujące. Każdy detal został skomponowany tak, by kolacja była nie tylko posiłkiem, lecz prawdziwym doświadczeniem smakowym.

Całości dopełni muzyka na żywo, która wprowadzi gości w wyjątkowy nastrój i sprawi, że Andrzejkowa kolacja stanie się niezapomnianym wydarzeniem.

MENU
Kieliszek wina musującego Prosecco  aby wieczór miał wyjątkowy smak
Amuse bouche  szef kuchni zaskoczy małą kompozycją smaków
Przystawka  ravioli z ricottą i dynią, pieczoną dynią i szałwią
Danie główne  pierś z kaczki w sosie imbirowo-cynamonowym z dodatkiem brzoskwini, podana z puree z selera i topinamburu oraz brukselką
Deser  beza z mascarpone i marcepanem z nutą egzotycznej marakui
 

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

lis 28

piątek, g. 18:00

bilety 379 zł
lis 29

sobota, g. 19:00 - 02:00

Łeba,
bilety 300 zł