stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty skierowane są dla wszystkich którzy uważają, że do gotowania nie są stworzeni, lub może skończyły się pomysły na kreacje nowych potraw. Udowodnimy, że każdy może być mistrzem w swojej kuchni.

lis 15-16

piątek - sobota, g. 10:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
lis 23

sobota, g. 11:00

bilety 350 zł
Podczas zajęć przekonacie, że w kuchni nie są do końca istotne proporcje, będziemy stosowali proste miarki (łyżka, kubek 0,2l, itp...). Omówione zostaną produkty z których będziemy przygotowywali potrawy, pochodzenie oraz możliwości obrabiania. Zastosujemy różne techniki kulinarne, pozwoli Wam na uwolnienie wyobraźni i tworzenie zupełnie nowych smaków. Warsztaty zawsze będą miały temat przewodni. Przekonacie się, że kuchnia to nie zaklęte rewiry.

Produkty
- ryby (łosoś, wędzony pstrąg, dorsz, śledź, dorada)
- warzywa i owoce (limonka, czerwona cebula, szalotka, pomarańcze, awokado, ziemniaki, pomidory, cebula, czosnek, chili, por, kukurydza, pasternak)
- zioła (kolendra, koperek, nać pietruszki, oregano, tymianek, rozmaryn, mięta)
- inne (masło, oliwa, kapary, mleko, ocet winny, majonez, gałka muszkatołowa, wędzona papryka, mąka pszenna, sól morska)

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł