Plan warsztatów - Azjatyckie wpływy łączymy z światowym komfortem, w wyniku czego powstaje street food w zupełnie nowej formie!
Co przygotujemy: - Tteokbokki z kurczakiem Bulgogi, szczypiorkowym pesto i azjatycką mizerią.
- Bao z porchettą, rukolową salsą verde z jalapeno i guacamole z edamame.
- Pho/midorowa, pierś z kaczki z limonką i bazylią, miętowe pikle.
- Sernik kolendrowy.
Kto prowadzi: Bartek Kasprzak W kuchni lubi rozpoznawalne i powszechnie kochane formy, ale także niebanalne połączenia smaków, niemające zbyt wiele wspólnego z klasyką. Jego ulubione danie to takie, którego jeszcze nie zrobił. Nie lubi szablonów, szufladek i kompromisów w kuchni - pomysł, produkt i technika - w takiej kolejności, bo sam produkt to za mało!
Co zapewniamy: - Poczęstunek na dobry początek - niespodzianka od Skoma Food Club!
- Broszura z przepisami
- Fartuch, który możesz zabrać do domu
- Wszystkie składniki niezbędne do przygotowania dań
- Zmywanie naczyń!
Co musisz przynieść:- Buty na płaskiej podeszwie
- Wskazane są długie spodnie i bluzka z długim rękawem
- Plastikowe naczynia bądź słoiki, aby zabrać na wynos pozostałe dania
Alergie i ograniczenia dietetyczne: Tam gdzie jest to możliwie chętnie zmieniamy przepisy. Niektóre warsztaty będą jednak nieodpowiednie dla osób ze szczególnymi nietolerancjami. Zadzwoń do nas, aby omówić wszelkie istotne alergeny z członkiem zespołu: 507 776 778.